Resa med rabatt : Om konsten att vara pensionär

Resa med rabatt : Om konsten att vara pensionär-boken skrevs 2010-06-04 av författaren Merete Mazzarella. Du kan läsa Resa med rabatt : Om konsten att vara pensionär-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Merete Mazzarella.

Rsfoodservice.se Resa med rabatt : Om konsten att vara pensionär Image

Var inte kränkt, var glad! Som nybliven pensionär får Merete Mazzarella anledning att återkomma till detta motto mer än en gång. Det kan handla om en filmvisning för äldre - en pensionärsmatiné - som plötsligt ställs in, eller en kindtand som går av. Förargligt - men bit ihop de tänder som finns kvar och var glad!Mazzarella tillhör de stora årskullarna födda strax efter kriget, som i de flesta västeuropeiska länder idag betraktas snarare som ett problem än som en resurs. Vem ska betala?I Resa med rabatt är Merete Mazzarella som alltid högst personlig i sina reflektioner. Hon skriver om sin familj, sina vänner och generationskamrater. Hon betraktar sitt eget åldrande, både roat och oroat. Och hon skriver om hur man under olika perioder sett på ålderdom - ända från de gamla grekerna till dagens ungdomsfixerade mediesamhälle."Man är väl inte gammal vid sextiotre år. Det är man väl inte?" frågar hon sig och visar upp en stilkonst, en humor och associationssnabbhet som gör att läsaren inte kan annat än svara: Nej!Resa med rabatt är en bok för alla åldrar, för vi sitter ju alla i samma båt trots att vissa tagit plats i fören, andra i aktern.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,13 MB

FILNAMN: Resa med rabatt : Om konsten att vara pensionär.pdf

ISBN: 9789143508055

FÖRFATTARE: Merete Mazzarella

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Resa med rabatt : Om konsten att vara pensionär - Bokon

Som nybliven pensionär får Merete Mazzarella anledning att återkomma till detta motto mer än en gång. Det kan handla om en filmvisning för äldre - en pensionärsmatiné - som plötsligt ställs in, ... Resa med rabatt : Om konsten att vara pensionär.

Resa med rabatt: Om konsten att vara pensionär (E-bok ...

Pris: 49 kr. E-bok, 2010. Laddas ned direkt. Köp Resa med rabatt : Om konsten att vara pensionär av Merete Mazzarella på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER