Längta ut (Bok + CD)

Vill du läsa Längta ut (Bok + CD) pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Magnus Ljunggren. Att läsa Längta ut (Bok + CD) online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Längta ut (Bok + CD) Image

Huvudpersonen i Längta ut är Elvira, som vi träffade första gången i baren på Bistro Y i boken Mer bror än du. Hon är smart och duktig men nu jobbar hon i baren och är inte helt nöjd med sitt liv. Hon bor ihop med Vidar som är arbetslös. På skoj anmäler Elvira både sig själv och Vidar till högskoleprovet. Hon hoppas att det ska ge Vidar en chans att starta om. Men när resultatet kommer är det hon som får en ny chans. Ska hon ta den?Längta ut är den andra boken i serien om unga människor som ställs inför svåra val. Det blir ett antal böcker av Magnus Ljunggren som bygger på dilemman. Hur ska man veta vad som är rätt att göra? Och finns det alltid något rätt eller fel? Böckerna handlar om steget ut i vuxenlivet och om att göra val. Tanken är att skapa diskussioner kring hur vi människor förhåller oss till situationer i vardagen. Kommande titlar handlar om andra personer och andra dilemma. Syftet är givetvis att skapa diskussioner kring hur vi människor förhåller oss till situationer vi upplever i vardagen.Detta är ett kombinerat paket där du får en fysisk bok och en CD-skiva med en mp3-fil på.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,82 MB

FILNAMN: Längta ut (Bok + CD).pdf

ISBN: 9789177237402

FÖRFATTARE: Magnus Ljunggren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Day sylvia - längta - (pocket) - böcker - Ginza.se

Kråkes vinterbok ljudbok CD av Bosson Rydell, Marie: Kråkes vinterbok är en mysig cdbok som handlar om att längta efter snö och julen, om att ta hand om småfåglarna på vintern och om roliga vinteraktiviteter.Finns även som inbunden bok.

Lena Andersson (sångare) - Wikipedia

Lättlästa böcker på Hegas Nivå 5 för läsaren i åldern 13+.

RELATERADE BÖCKER