Språkbanan 2

Vill du läsa Språkbanan 2 pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Catherine Bergman,Åsa Janson. Att läsa Språkbanan 2 online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Språkbanan 2 Image

Språkbanan är en språklära för årskurs 2 och 3 som ger eleverna grundläggande språkträning utifrån Lgr 11. Det spelinspirerade utseendet i kombination med enkla och tydliga övningar ger en lättarbetad och rolig arbetsbok.  I Språkbanan 2 får eleverna arbeta med:  alfabetet och alfabetisk ordning bokstavsljud rimord stavelser meningsbyggnad sammansatta ord synonymer och motsatsord vokaler och konsonanter kort och lång vokal och dubbelteckning att skriva och berätta med stödord och tankekarta instruktioner.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,76 MB

FILNAMN: Språkbanan 2.pdf

ISBN: 9789144094045

FÖRFATTARE: Catherine Bergman,Åsa Janson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Språkbanan 2 (Häftad) • Se lägsta priset (3 butiker) hos ...

Språkbanan är en språklära för årskurs 2 och 3 som ger eleverna grundläggande språkträning utifrån Lgr 11.I Språkbanan 3 för årskurs 3 får eleverna arbeta med ordklasser, stavningsregler, alfabetisk ordning och ordlista, ordkunskap, talstreck, förkortningar samt att skriva faktatexter med hjälp av stödord.

catherine bergman | Adlibris

I svenskan har vi arbetat med substantiv, adjektiv och verb. Vi har gjort olika kollage och arbetat i "Språkbanan". I matten arbetar vi med multiplikation och division, vi diskuterar sambanden mellan dessa två räknesätten. Hälsningar Sofia, Ann-Christin och Ronny. Händer i vecka 39 Tisdag: Läxa och bibliotek Onsdag: Simskola och slöjd

RELATERADE BÖCKER