Mållösa United. Maja, Melker och matchen

Vill du läsa Mållösa United. Maja, Melker och matchen pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Måns Gahrton,Johan Unenge. Att läsa Mållösa United. Maja, Melker och matchen online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Mållösa United. Maja, Melker och matchen Image

Melker har precis flyttat till Mållösa, en liten by i Småland med 228 invånare. Maja har bott där hela sitt liv. De går i samma klass, en 4-6:a. Maja älskar fotboll och det gör hennes pappa och brorsa också. Melker gillade också fotboll när han bodde i Stockholm men han har bestämt sig för att han aldrig mer ska spela fotboll. En dag tycker Maja att det är dags att bilda ett fotbollslag i klassen för att utmana de odrägliga killarna och tjejerna från grannbyn Segerrike. Kul idé, tycker några, men de flesta är rätt ointresserade av olika skäl. Och ändå får Maja hjälp av Juan, skolans populära, fotbollsälskande fritidsledare. Men att få ihop till ett fullt lag verkar omöjligt. Men datum för matchen är redan bestämt och Maja är inte den som ger sig. Historien rullas upp, sedd från både Majas och Melkers synvinkel.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,69 MB

FILNAMN: Mållösa United. Maja, Melker och matchen.pdf

ISBN: 9789176517284

FÖRFATTARE: Måns Gahrton,Johan Unenge

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mållösa United. Maja, Melker och matchen - Bonnier Audio

Mållösa United - Maja, Melker och matchen. av Måns Gahrton Johan Unenge (Bok) Svenska, För barn och unga Melker och Maja går i samma klass, en 4-6:a i den småländska byn Mållösa. Maja älskar fotboll och den nyinflyttade Melker gillade fotboll förr.

Mållösa United. Maja, Melker och matchen - E-bok - Johan ...

Melker har precis flyttat till Mållösa, en liten by i Småland med 228 invånare. Maja har bott där hela sitt liv. De går i samma klass, en 4-6:a. Maja älskar fotboll och det gör hennes pappa och brorsa också. Melker gillade också fotboll när han bodde i Stockholm men han har bestämt sig för att han aldrig mer ska spela fotboll. En dag tycker Maja att det är dags att bilda ...

RELATERADE BÖCKER