Den befästa staden

Vill du läsa Den befästa staden pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren David Robbins. Att läsa Den befästa staden online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Den befästa staden Image

Efter tredje världskriget befinner sig en liten del av befolkningen i staden Twin Cities instängda. En grupp som heter Triad Alfa ska försöka hjälpa dem och ta dem till Hemmet. Men gruppens ledare, Blade, och hans vänner blir snart gripna och hotas med inspärrning.Diktatorn Samuel II härskar i den Civiliserade zonen där Omvandlingslägret finns. Dit skickas de som ska omdanas till goda och lydiga medborgare. Och det är dit Blade och hans vänner ska föras ... Efter att ett kärnvapenkrig lagt världen i ruiner försöker ett fåtal överlevande klara sig i det postapokalyptiska helvete som återstå av jorden. Det är inte bara konflikter, strålning, gift och föroreningar som hotar människorna. Under atomvintern har nya varelser skapats och de hotar nu människans existens ...

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,38 MB

FILNAMN: Den befästa staden.pdf

ISBN: 9788711821466

FÖRFATTARE: David Robbins

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den befästa staden Lugo | Hurtigruten

Den befästa staden. 3.53 380 5 Forfatter: David Robbins Innleser: Benjamin Hagberg. Finnes som lydbok. Finnes som e-bok. Efter tredje världskriget befinner sig en liten del av befolkningen i staden Twin Cities instängda. En grupp som heter Triad Alfa ska försöka hjälpa dem och ta dem till Hemmet.

Fästningen Göteborg är riven - men omöjlig att utplåna ...

Upptäck den fascinerande befästa staden Lugo, med modern galicisk charm och unika romerska murar som har klassats som världsarv.

RELATERADE BÖCKER