Skånepartiet : om folkligt missnöje i Malmö

Skånepartiet : om folkligt missnöje i Malmö är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Tomas Peterson,Mikael Stigendal,Björn Fryklund. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Skånepartiet : om folkligt missnöje i Malmö online.

Rsfoodservice.se Skånepartiet : om folkligt missnöje i Malmö Image

Efter 66 års styre förlorade socialdemokratin makten i Malmö vid valet 1985. Den avgörande faktorn därbakom var framgången för Carl P Herslows Skåneparti. I denna bok ger tre sociologer en ingående skildring av detta partis och dess ledares säregna utveckling. Författarna gör också en djuplodande analys av partiets sympatisörer och deras samhällspolitiska världsbild.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,99 MB

FILNAMN: Skånepartiet : om folkligt missnöje i Malmö.pdf

ISBN: 9789179240264

FÖRFATTARE: Tomas Peterson,Mikael Stigendal,Björn Fryklund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Drottninggatans Bok & Bild - Samhälle, politik och debatt

Rio de Janeiro, Copacabana. En ung man på jakt efter de svåraste och mest obscena sanningarna om sexindustrin, kolonialarvet och mansrollen. Med negationen som fundament ger den brasilianske författaren J.P. Cuenca röst åt en kroppslighet som den brasilianska samhällskroppen vanligtvis inte gärna känns vid.

Skånepartiet : om folkligt missnöje i Malmö

Köp 'Skånepartiet : om folkligt missnöje i Malmö' nu. Efter 66 års styre förlorade socialdemokratin makten i Malmö vid valet 1985. Den avgörande faktorn

RELATERADE BÖCKER