Det här är inte propaganda : kriget om sanningen

Det här är inte propaganda : kriget om sanningen-boken skrevs 2020-03-16 av författaren Peter Pomerantsev. Du kan läsa Det här är inte propaganda : kriget om sanningen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Peter Pomerantsev.

Rsfoodservice.se Det här är inte propaganda : kriget om sanningen Image

Den prisbelönte journalisten Peter Pomerantsev tar oss med på en resa in till informationskrigets kärna, där osynliga arméer och auktoritära makthavare försöker omdefiniera sanningen. Han lär sig informationstaktik från demonstranter i Serbien, knarkkungar i Mexiko, Fox News-programledare i USA, Brexit-motståndare och jihadister. Fyrtio år efter att hans dissidentföräldrar jagades av KGB återvänder han till Ryssland för att finna ett Kreml som med enorm framgång återuppväckt sin kraftfulla propagandamaskin. "Pomerantsev är svåröverträffad i konsten att skildra den politiska propagandans väloljade maskineri" DN "En viktig studie av samtida desinformation. Högaktuell läsning." Expressen "En sakkunnig djupdykning i den värld där information ses som vapen." Värmlands Folkblad "En intressant bok, Peter Pomerantsev är en intressant skribent och ämnet/ämnena är högaktuella." Alba.nu "En svidande vidräkning vid vårt informationssamhälle och vad det gör med oss, hur det formar oss och vad konsekvenserna av ett sådant samhälle blir." Epiloger, bokblogg

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,26 MB

FILNAMN: Det här är inte propaganda : kriget om sanningen.pdf

ISBN: 9789177750505

FÖRFATTARE: Peter Pomerantsev

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Det här är inte propaganda : kriget om sanningen ...

Bra propaganda behöver inte ljuga, den måste minsann inte ljuga. Den har ingen anledning att rädas sanningen. Det är ett misstag att tro att människor inte tål sanningen. De kan. Det handlar bara om att presentera sanningen till människor på ett sätt som de kan förstå. En propaganda som ljuger bevisar att den står för en dålig sak.

Hur viktig är sanningen? Om vår gemensamma verklighet ...

Mer information om Det här är inte propaganda Relaterad information Du behöver vara inloggad samt ha ett bibliotekskort i Härryda för att reservera denna titel.

RELATERADE BÖCKER