Den store Gatsby

Den store Gatsby är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren F Scott Fitzgerald. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Den store Gatsby online.

Rsfoodservice.se Den store Gatsby Image

Det är sommaren 1922 och Nick Carraway flyttar till ett yrvaket New York för att göra karriär. I West Egg på Long Island hyr han en villa intill ett av öns mest praktfulla hus. Ett sagolikt palats under vildvuxen murgröna. Från dess blå trädgård hörs musik nätterna igenom och stadens societet kommer och går i en aldrig sinande ström. Festerna är magnifika, de är omtalade, oändliga, men ingen tyckts veta vem mannen bakom dem egentligen är. En tidig lördagsmorgon står en uniformsklädd herre på Nicks gräsmatta. Med sig har han en handskriven inbjudan, undertecknad Jay Gatsby. Den store Gatsby är en av 1900-talets största romaner. En fascinerande skildring av tjugotalets New York, och en tidlös berättelse om mänsklig fåfänga och förgörande kärlek. Nu i ny filmatisering av Baz Luhrmann, med Leonardo DiCaprio i rollen som Jay Gatsby.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,27 MB

FILNAMN: Den store Gatsby.pdf

ISBN: 9789174292930

FÖRFATTARE: F Scott Fitzgerald

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den store Gatsby / Lättläst av F Scott Fitzgerald ...

Nick träffar miljonären Gatsby och dras in i överklassens fängslande värld av illusioner, omöjlig kärlek & svek. Visionären Baz Luhrmann regisserar och Leonardo DiCaprio gör huvudrollen som Jay Gatsby i den storslagna DEN STORE GATSBY som bygger på den klassiska romanen med samma namn.

Den store Gatsby - Nypon Förlag

Den har nödvändigtvis inte så mycket med själva romanen "Den store Gatsby" att göra. Beundrare av F. Scott Fitzgerald gör bäst i att ta ett djup andetag. Karaktären Gatsby, här gestaltad av Leonardo DiCaprio, fungerar mest som en utgångspunkt. Det är berättelsen om den mystiske mannen som arrangerar festerna dit alla kommer.

RELATERADE BÖCKER