Det är bara lite cancer : om livet, döden och myten om mig själv

Det är bara lite cancer : om livet, döden och myten om mig själv-boken skrevs 2015-10-21 av författaren Klas Ingesson,Henrik Ekblom Ystén. Du kan läsa Det är bara lite cancer : om livet, döden och myten om mig själv-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Klas Ingesson,Henrik Ekblom Ystén.

Rsfoodservice.se Det är bara lite cancer : om livet, döden och myten om mig själv Image

Åtta år efter karriärens slut diagnostiserades Klas Ingesson med en benmärgscancer som han redan från första dagen visste skulle bli hans död. Det är bara lite cancer. Om livet, döden och myten om mig själv är Klas Ingessons självbiografi och testamente, som han arbetade med ända fram till sin död den 29 oktober 2014. I boken berättar Klas ärligt och naket om ett fotbollsliv på toppnivå, men också om den sista matchen i hans liv - och hur den gav honom ett nytt svar på frågan om vad det innebär att alltid göra sitt bästa.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,46 MB

FILNAMN: Det är bara lite cancer : om livet, döden och myten om mig själv.pdf

ISBN: 9789175235288

FÖRFATTARE: Klas Ingesson,Henrik Ekblom Ystén

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Det är bara lite cancer :Om livet, döden och myten om mig ...

Om livet, döden och myten om mig själv är Klas Ingessons självbiografi och testamente, som han arbetade med ända fram till sin död den 29 oktober 2014. I boken berättar Klas ärligt och naket om ett fotbollsliv på toppnivå, men också om den sista matchen i hans liv - och hur den gav honom ett nytt svar på frågan om vad det innebär att alltid göra sitt bästa.

Det är bara lite cancer :Om livet, döden och myten om mig ...

Det är bara lite cancer. Om livet, döden och myten om mig själv är Klas Ingessons självbiografi, skriven i samarbete med fotbollsmagasinet Offsides Henrik Ekblom Ystén. Våren 2009 diagnostiserades bronshjälten från VM 1994 med myelom - en kronisk benmärgscancer som han redan från första dagen visste skulle bli hans död.

RELATERADE BÖCKER