Jo, det är ett elskåp

Jo, det är ett elskåp-boken skrevs 2015-01-01 av författaren Lotte Forsfält. Du kan läsa Jo, det är ett elskåp-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lotte Forsfält.

Rsfoodservice.se Jo, det är ett elskåp Image

Många passerar utan att notera att en tegelvägg inte bara innehåller ett, utan två, förklädda elskåp. Det som började som ett sommarprojekt tillsammans med grannen Elvira Grandin har nu blivit en sevärdhet. Gör elskåpstestet själv: gå runt bland de små gatuhusen och se hur många förklädda elskåp du hittar. Titta sedan i den här boken och se om du verkligen hittade alla elva. Eller tolv, för det kommer nya. Som blir allt svårare att upptäcka. God tur bland elskåp och annat fint på Norra Sofielund. På Norra Sofielund i Malmö, närmare bestämt Bokgatan, Hasselgatan och Luthersgatan, är inget elskåp det andra likt. Det har skulptören Lotte Forsfält sett till. Sedan 2007 har hon förvandlat trista, fula och nedklottrade elskåp till små klenoder i form av en antik byrå, ett vackert träskåp eller en del av ett staket. Ett elskåp är ett elskåp är ett skåp ... Jo, det är ett elskåp Lotte Forsfält

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,73 MB

FILNAMN: Jo, det är ett elskåp.pdf

ISBN: 9789187247927

FÖRFATTARE: Lotte Forsfält

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Fördelningscentraler | ABB

Det som bland annat bevisar att det är en äkta Rubens är de korrigeringar som har gjorts på tavlan, i det här fallet på hästens ben. - Då vet man att det är ett original.

Hem - När det bara måste fungera!

Det som bland annat bevisar att det är en äkta Rubens är de korrigeringar som har gjorts på tavlan, i det här fallet på hästens ben. - Då vet man att det är ett original.

RELATERADE BÖCKER