Jag fann dig

Jag fann dig-boken skrevs 2017-04-28 av författaren Lisa Jewell. Du kan läsa Jag fann dig-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lisa Jewell.

Rsfoodservice.se Jag fann dig Image

Lisa Jewell är tillbaka med en pulshöjande bladvändare om hemligheter och minnesförlust! I East Yorkshire hittar den ensamstående mamman Alice en man på stranden utanför hennes hus. Han har inget namn, ingen jacka och ingen aning om hur han kommit dit. Utan att tänka sig för ordentligt bjuder hon in honom till sitt hem.I Surrey inser tjugoettåriga Lily att hennes man har försvunnit. De har endast varit gifta i tre veckor och när han en dag inte kommer hem från jobbet känner hon sig fast i ett nytt land där hon inte känner någon. Och när hon inte tror att något kan bli värre meddelar polisen henne att hennes man aldrig ens har existerat.Två kvinnor, en man utan minne och tjugo år av hemligheter står i centrum av Lisa Jewells nya roman. En gripande bladvändare som är minst lika nervkittlande som hennes senaste bok Flickorna i parken.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,78 MB

FILNAMN: Jag fann dig.pdf

ISBN: 9789188261717

FÖRFATTARE: Lisa Jewell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Recension: Jag fann dig av Lisa Jewell - TidningsIda

Jag fann dig utspelar sig i två tider 1993 och 2013. Den senare handlar om en man som tappat minnet, en ensamstående mamma som förbarmar sig över honom och en nygift kvinna vars man inte kommer hem efter jobbet. Det är den jag tycker mest om att läsa, ...

Jag fann dig - Böcker - CDON.COM

Pris: 55 kr. Pocket, 2017. Finns i lager. Köp Jag fann dig av Lisa Jewell på Bokus.com. Boken har 4 st läsarrecensioner.

RELATERADE BÖCKER