Du går inte ensam

Du går inte ensam är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Mari Jungstedt. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Du går inte ensam online.

Rsfoodservice.se Du går inte ensam Image

"Du går inte ensam" är den elfte delen i Mari Jungstedts succéserie om mord mitt i den gotländska idyllen. En varm septembermorgon försvinner treåriga Vilma spårlöst från skönhetssalongen där hennes mamma arbetar. Ingen på den stillsamma kullerstensgatan intill ringmuren tycks ha sett vem eller vilka som förde iväg henne. Kriminalkommissarie Anders Knutas kämpar för att komma tillbaka efter en depression, samtidigt som han och kollegan Karin Jacobsson utforskar sina allt djupare känslor för varandra. När ännu ett barn försvinner, den här gången från höstmarknaden i Hemse, intensifieras utredningen. Karin Jacobsson står inför ett fall som bottnar i djup förtvivlan och förtärande längtan.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,38 MB

FILNAMN: Du går inte ensam.pdf

ISBN: 9789174297683

FÖRFATTARE: Mari Jungstedt

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Om bland tusen stjärnor - Wikisource

Om bland tusen stjärnor någon enda ser på dig, tro på den stjärnans mening, tro hennes ögas glans. Du går icke ensam. Stjärnan har tusen vänner; alla på dig de skåda, skåda för hennes skull. Lycklig du är och säll. Himlen dig har i kväll. (Carl Jonas Love Almqvist, ur Songes, 1849) Att beskriva stjärnor…

Du går inte ensam - Dagens Arbete

Du går inte ensam. 4-åriga Vilma försvinner spårlöst mitt inne i centrala Visby utan att någon sett något. Det blir Karin Jacobsson och Thomas Wittbergs uppgift att svara på frågan om hur ett barn bara gå upp i rök.

RELATERADE BÖCKER