Du går inte ensam

Du går inte ensam-boken skrevs 2019-05-14 av författaren Mari Jungstedt. Du kan läsa Du går inte ensam-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Mari Jungstedt.

Rsfoodservice.se Du går inte ensam Image

"Du går inte ensam" är den elfte delen i Mari Jungstedts succéserie om mord mitt i den gotländska idyllen. En varm septembermorgon försvinner treåriga Vilma spårlöst från skönhetssalongen där hennes mamma arbetar. Ingen på den stillsamma kullerstensgatan intill ringmuren tycks ha sett vem eller vilka som förde iväg henne. Kriminalkommissarie Anders Knutas kämpar för att komma tillbaka efter en depression, samtidigt som han och kollegan Karin Jacobsson utforskar sina allt djupare känslor för varandra. När ännu ett barn försvinner, den här gången från höstmarknaden i Hemse, intensifieras utredningen. Karin Jacobsson står inför ett fall som bottnar i djup förtvivlan och förtärande längtan.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,86 MB

FILNAMN: Du går inte ensam.pdf

ISBN: 9789174297683

FÖRFATTARE: Mari Jungstedt

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Recension av Du går inte ensam, Mari Jungstedt: Platt ...

Recension av Du går inte ensam, Mari Jungstedt. Mari Jungstedts elfte bok om Anders Knutas och Karin Jacobsson är både underhållande och varm - men mysteriet med bortrövade barn imponerar inte. Utvecklingen av karaktärerna och Katarina Ewerlöfs inläsning blir det som h& ...

Recension av Du går inte ensam, Mari Jungstedt: Platt ...

Visst går det att mäta hur många som bor ensamma, men det säger inte så mycket om deras upplevelse av ensamhet. Inte heller är en relation, alltså tvåsamhet, något skydd mot ensamhet. En dålig relation är lika dålig för din hälsa som ensamhet.

RELATERADE BÖCKER