Access 2016 Grunder

Vill du läsa Access 2016 Grunder pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Eva Ansell. Att läsa Access 2016 Grunder online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Access 2016 Grunder Image

I Access 2016 kan du ta hjälp av de många mallar som finns för att skapa lättanvända och professionella relationsdatabaser. I boken beskriver vi hur du arbetar med skrivbordsdatabaser och skapar tabeller både via databladet och via designvyn samt hur du ändrar egenskaper för tabellens olika fält. Vi beskriver hur du importerar och exporterar data samt hur du skapar relaterade tabeller. Dessutom får du lära dig att filtrera informationen som finns i tabellerna och att skapa frågor för att göra ett urval av data. Vi går även igenom hur du arbetar med formulär och rapporter i programmet. Till boken hör många övningar i varierande svårighetsgrad. Filerna till dessa laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se, där finns även lösningsförslag till övningarna i pdf-format.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,62 MB

FILNAMN: Access 2016 Grunder.pdf

ISBN: 9789175311227

FÖRFATTARE: Eva Ansell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Access 2016 Grunder - Eva Ansell - Spiral (9789175310824 ...

Access 2016 Grunder (Spiral, 2016) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

Microsoft Access-kurser för yrkeslivet

Läsundervisningens grunder. är titeln på en ny bok från Gleerups Utbildning AB. Bokens titel kan låta som att det här handlar om den mest grundläggande kunskapen om läsundervisning. Fel! Att läsa boken har gett mig ny kunskap trots att jag har läst en hel del andra böcker inom ämnet.

RELATERADE BÖCKER