Kaffe, kaka och gräv ner mig tack!

Kaffe, kaka och gräv ner mig tack!-boken skrevs 2018-11-15 av författaren Kerstin Nedergård. Du kan läsa Kaffe, kaka och gräv ner mig tack!-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Kerstin Nedergård.

Rsfoodservice.se Kaffe, kaka och gräv ner mig tack! Image

Boken är en fristående fortsättning på Kaffe, kaka och kremering tack. Boken tar vid där den första boken slutar. Astrid är kremerad och urnan med hennes aska är fortfarande varm. I ett svagt ögonblick har vännerna lovat Astrid att hon ska grävas ner på en, av henne själv, bestämd plats i minneslunden i Örebro. Att transportera, en nu ganska flyktig, Astrid från Lund till Örebro visar sig vara en något mer komplicerad historia än vännerna kunnat ana. Astrid brukade alltid säga att problem är till för att lösas och att olösliga problem bara tar lite längre tid. Tillsammans löser vännerna ett till synes omöjligt uppdrag. Ibland går det inte som man tänkt sig och ibland måste man till och med göra om och göra rätt. Ibland försöker man göra rätt men det blir fel ändå. Tack och lov för en varm kopp kaffe och en gyllenbrun biskvi.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,38 MB

FILNAMN: Kaffe, kaka och gräv ner mig tack!.pdf

ISBN: 9789163927768

FÖRFATTARE: Kerstin Nedergård

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kaffe, kaka och kremering tack! - Kerstin Nedergård - Bok ...

Det här är den tredje upp och ner-kakan som jag gör och jag tycker fortfarande att det är ett vinnande koncept. Kakorna blir så saftiga när bären/frukten hamnar högst upp, det blir helt annat än när man lägger äpplen ovanpå smeten. Vi åt den med vaniljglass men den funkar bra som den är också. Äppelkaka - upp och ner 1 ...

Kaffe, kaka och gräv ner mig tack! - Kerstin Nedergård ...

Pris: 199 kr. Inbunden, 2018. Skickas inom 3-6 vardagar. Köp Kaffe, kaka och gräv ner mig tack! av Kerstin Nedergård på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension.

RELATERADE BÖCKER