Nattlampa

Nattlampa-boken skrevs 2019-08-29 av författaren Jan Stenmark. Du kan läsa Nattlampa-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jan Stenmark.

Rsfoodservice.se Nattlampa Image

Jag har alltid varit intresserad av drömmar. Jag ville att man i den här boken skulle komma in i något drömlikt. Jag hittade bilder med en person eller en miljö och provade olika delar mot varandra. Bilderna växte organiskt, vilket är själva collagets natur. Resultatet blev en värld där jag kände mig hemma. Jan StenmarkFör första gången lämnar Jan Stenmark texten och arbetar enbart med collage. Resultatet blir en samling bilder som inte liknar något annat. En drömvärld som utspelar sig på hög höjd och i djup snö, mellan björkarnas grenar och i skuggornas mönster. De bryter mot tyngdlagen och leker med både perspektiv och proportioner.Jan Stenmark har gjort sig känd med collage från tidningar och magasin utgivna på 19401960-talet. Hans surrealistiska bildkompositioner med slagfärdiga texter framkallar både skratt och eftertanke.Jan Stenmark (f. 1949) är en av landets mest välkända humorister och bildkonstnärer. Han debuterade 1990 och har sedan dess gett ut 20 böcker som alla innehållit olika variationer av de bild/text-collage som blivit hans signum. Han definierar sig själv som en komisk bildkonstnär.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,54 MB

FILNAMN: Nattlampa.pdf

ISBN: 9789189015005

FÖRFATTARE: Jan Stenmark

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Nattlampa | Ansluts direkt till vägguttag | ANSLUT | Jula

Från lampor som lyser upp hela rummet till nattlampor som visar vägen till badrummet. Vår barnbelysning ger trygghet och säkerhet för både barn och föräldrar. Och det är tack vare noggranna tester och omsorgsfull design. Hitta en nattlampa eller läslampa till ditt barn.

Nattlampor - FRI FRAKT oavsett köpesumma! | Babyland.se

En nattlampa skapar en avslappnad miljö i sovrummet och får barnet att känna sig tryggare. Hos Jollyroom finner ni ett stort utbud av fantastiska nattlampor och projektorer i härliga utformningar och färger. Här finns napplampor som spelar musik, projekterar stjärnhimlar i taket och med mysig belysning som stimulerar till sömn.

RELATERADE BÖCKER