Nattlampa

Vill du läsa Nattlampa pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jan Stenmark. Att läsa Nattlampa online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Nattlampa Image

Jag har alltid varit intresserad av drömmar. Jag ville att man i den här boken skulle komma in i något drömlikt. Jag hittade bilder med en person eller en miljö och provade olika delar mot varandra. Bilderna växte organiskt, vilket är själva collagets natur. Resultatet blev en värld där jag kände mig hemma. Jan StenmarkFör första gången lämnar Jan Stenmark texten och arbetar enbart med collage. Resultatet blir en samling bilder som inte liknar något annat. En drömvärld som utspelar sig på hög höjd och i djup snö, mellan björkarnas grenar och i skuggornas mönster. De bryter mot tyngdlagen och leker med både perspektiv och proportioner.Jan Stenmark har gjort sig känd med collage från tidningar och magasin utgivna på 19401960-talet. Hans surrealistiska bildkompositioner med slagfärdiga texter framkallar både skratt och eftertanke.Jan Stenmark (f. 1949) är en av landets mest välkända humorister och bildkonstnärer. Han debuterade 1990 och har sedan dess gett ut 20 böcker som alla innehållit olika variationer av de bild/text-collage som blivit hans signum. Han definierar sig själv som en komisk bildkonstnär.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,72 MB

FILNAMN: Nattlampa.pdf

ISBN: 9789189015005

FÖRFATTARE: Jan Stenmark

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lampor för barn - barnlampor & belysning - Lekmer.se

Från lampor som lyser upp hela rummet till nattlampor som visar vägen till badrummet. Vår barnbelysning ger trygghet och säkerhet för både barn och föräldrar. Och det är tack vare noggranna tester och omsorgsfull design. Hitta en nattlampa eller läslampa till ditt barn.

Barnbelysning som ger trygghet och säkerhet - IKEA

Nattlampa som lyser upp en stjärnhimmel på tak och väggar. LED-lampan lyser i tre olika färger: rött, blått och grönt. Automatisk avstängning efter 45 min. Häfte med illustrationer och stjärnbilder medföljer, text på engelska. Mått: ca 27 x 21 cm. Ålder: Passar barn i alla åldrar. Kräver 3 AAA-batterier (inkluderade).

RELATERADE BÖCKER