Egokoden : må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap

Egokoden : må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Thomas Lundqvist. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Egokoden : må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap online.

Rsfoodservice.se Egokoden : må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap Image

Allt börjar med dig Den här boken hjälper dig att knäcka din EGO-kod och stärka ditt självledarskap. Den ger dig de nycklar du behöver för att kunna göra resan från den du är idag till den du vill vara. Forskning och inspirerande historier varvas med konkreta tips och praktiska övningar. Steg för steg får du hjälp att förstå dina behov och drivkrafter, att reflektera kring dina möjligheter och begränsningar och att inleda en utvecklingsresa mot dina nya mål.Thomas Lundqvist är författare och föreläsare. I grunden är han civilekonom men har sitt fokus på våra biologiska förutsättningar och vetenskaplig forskning kring mänskliga beteenden. Detta är hans tionde bok; han har tidigare skrivit bl.a. Det biologiska ledarskapet och Bli en bättre ledare och chef som nominerades till årets HR-bok 2013.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,88 MB

FILNAMN: Egokoden : må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap.pdf

ISBN: 9789188953162

FÖRFATTARE: Thomas Lundqvist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lundqvist Thomas;Egokoden - Må Bättre Och Prestera Mer Med ...

Egokoden - Må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap. Så kan du bli rik på bitcoin - den kompletta snabbguiden till att investera i kryptovalutor. Mörk hämnd. Tio klassiska risker i projekt - Och hur man vänder risk till möjlighet. När livet går i spillror - Om sorg och livskriser.

Egokoden : må bättre och prestera mer med aktivt ...

Köp 'Egokoden : må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap' nu. EGOKODEN hjälper dig att stärka ditt självledarskap för att kunna göra resan från den

RELATERADE BÖCKER