Egokoden : må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap

Egokoden : må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap-boken skrevs 2019-06-14 av författaren Thomas Lundqvist. Du kan läsa Egokoden : må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Thomas Lundqvist.

Rsfoodservice.se Egokoden : må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap Image

Allt börjar med dig Den här boken hjälper dig att knäcka din EGO-kod och stärka ditt självledarskap. Den ger dig de nycklar du behöver för att kunna göra resan från den du är idag till den du vill vara. Forskning och inspirerande historier varvas med konkreta tips och praktiska övningar. Steg för steg får du hjälp att förstå dina behov och drivkrafter, att reflektera kring dina möjligheter och begränsningar och att inleda en utvecklingsresa mot dina nya mål.Thomas Lundqvist är författare och föreläsare. I grunden är han civilekonom men har sitt fokus på våra biologiska förutsättningar och vetenskaplig forskning kring mänskliga beteenden. Detta är hans tionde bok; han har tidigare skrivit bl.a. Det biologiska ledarskapet och Bli en bättre ledare och chef som nominerades till årets HR-bok 2013.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,76 MB

FILNAMN: Egokoden : må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap.pdf

ISBN: 9789188953162

FÖRFATTARE: Thomas Lundqvist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Egokoden:Må bättre och prestera mer med aktivt ...

Egokoden - Må bättre och prestera mer med aktivt självledarskap Allting börjar med dig. Den här boken hjälper dig att knäcka din Egokod och stärka ditt självledarskap. Den ger dig de nycklar du behöver för att kunna göra resan från den du är idag till den du vill vara.

Julklappstipset 2018 - boktips knäck din Egokod och stärka ...

EGOKODEN handlar om dig och hur du kan må bättre och prestera mer. Livet är inte en enda lång solskenshistoria, men det betyder inte att du bara ska låta livet rulla på som det händer. Du kan påverka ditt eget liv, men då måste du veta vad du vill, vad du saknar och vad du behöver sluta göra.

RELATERADE BÖCKER