Venus i klackar - Feministisk erotik

Vill du läsa Venus i klackar - Feministisk erotik pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Eva Gustafsson. Att läsa Venus i klackar - Feministisk erotik online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Venus i klackar - Feministisk erotik Image

"-Kryp.Hennes ord kom emot mig som ett bowlingklot. Utan att tänka föll jag ner på knä, som om hennes röst slagit omkull mig. Långsamt men målmedvetet började jag krypa på alla fyra mot stolen, med blicken fäst på hennes lackskor och en tyngd i mellangärdet som sög mig allt längre ner mot den smutsiga parketten.""Venus i klackar" är ett erotiskt drama inspirerat av pinup-legendens Bettie Pages persona och hennes relation till fotografen Paula Klaw. Ett passionerat utforskande av makt och begär.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,56 MB

FILNAMN: Venus i klackar - Feministisk erotik.pdf

ISBN: 9789173438377

FÖRFATTARE: Eva Gustafsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Venus i klackar - Feministisk erotik - Eva Gustafsson ...

Venus i klackar - Feministisk erotik. av Eva Gustafsson ... "Venus i klackar" är ett erotiskt drama inspirerat av pinup-legendens Bettie Pages persona och hennes relation till fotografen Paula Klaw. Ett passionerat utforskande av makt och begär. Provlyssna . Logga in för att låna. Information. Logga ...

Kuuntele Venus i klackar - Feministisk erotik Maksutta

Biblioteksida för utlåning av e-böcker och ljudböcker. Biblioteket meddelar: Gemensam e-bokssida för folkbiblioteken i Flen, Katrineholm, Nyköping, Trosa & Vingåker. De flesta frågor kan du få hjälp med via "vanliga frågor och svar" under fliken "så funkar det", för övriga frågor vänligen kontakta ditt lokala bibliotek.

RELATERADE BÖCKER