När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar

Vill du läsa När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Ruben Agnarsson. Att läsa När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar Image

När larmet går är det dags att vakna är en påminnelse om att det finns värden som är värda att försvara och om vad som har gått förlorat i Sverige. Boken samlar ett urval av ledare, nyhetstexter och intervjuer som Ruben Agnarsson i egenskap av redaktör och journalist har publicerat under åren från 2001 till 2019. Det är en tidsperiod som på det försvarspolitiska området kännetecknats av två tydliga trender: en aggressiv militär upprustning i Ryssland och en nästan lika aggressiv militär nedrustning i Sverige. Med ett unikt perspektiv skildrar Agnarsson det säkerhetspolitiska skeendet och ger av slöjande och intressant historisk bakgrund till Sveriges försvarspolitiska beslut. Här ryms bland annat Palmemordet, IB-affären, DC3:an, Estonias förlisning och Stasi-svenskarna. Med förutseende skärpa understryker boken att läget är allvarligare än vad många inser, och att vi behöver be för vårt lands gränser.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,41 MB

FILNAMN: När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar.pdf

ISBN: 9789188927279

FÖRFATTARE: Ruben Agnarsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

vakna | Adlibris

Nu har MSB skickat ut broschyren "Om krisen eller kriget kommer" till 4,8 miljoner hushåll i Sverige. Det är första gången på 57 år som alla svenska hushåll får denna broschyr med tips om hur man ska förbereda sig för kris och krig. Låt oss mot denna bakgrund vara överens om en sak: När larmet går är det dags att vakna!

Dags att vakna! - om sängvätning och larmhjälpmedel - Nikola

När larmet går är det dags att vakna är en påminnelse om att det finns värden som är värda att försvara och om vad som har gått förlorat i Sverige. Boken samlar ett urval av ledare, nyhetstexter och intervjuer som Ruben Agnarsson i egenskap av redaktör och journalist har publicerat under åren från 2001 till 2019.

RELATERADE BÖCKER