När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar

När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar-boken skrevs 2019-10-28 av författaren Ruben Agnarsson. Du kan läsa När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Ruben Agnarsson.

Rsfoodservice.se När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar Image

När larmet går är det dags att vakna är en påminnelse om att det finns värden som är värda att försvara och om vad som har gått förlorat i Sverige. Boken samlar ett urval av ledare, nyhetstexter och intervjuer som Ruben Agnarsson i egenskap av redaktör och journalist har publicerat under åren från 2001 till 2019. Det är en tidsperiod som på det försvarspolitiska området kännetecknats av två tydliga trender: en aggressiv militär upprustning i Ryssland och en nästan lika aggressiv militär nedrustning i Sverige. Med ett unikt perspektiv skildrar Agnarsson det säkerhetspolitiska skeendet och ger av slöjande och intressant historisk bakgrund till Sveriges försvarspolitiska beslut. Här ryms bland annat Palmemordet, IB-affären, DC3:an, Estonias förlisning och Stasi-svenskarna. Med förutseende skärpa understryker boken att läget är allvarligare än vad många inser, och att vi behöver be för vårt lands gränser.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,12 MB

FILNAMN: När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar.pdf

ISBN: 9789188927279

FÖRFATTARE: Ruben Agnarsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Forskare varnar för att låsa samhället i "evig" sommartid ...

Det finns skyddsvärda delar att hemlighålla, sa hon. Men hur har världen förändrats, frågade jag. Efter många om och men sa Bergholm Söder att vi är mer beroende av telekommunikationer i dag.

joffi missionsbutik - Bakom varje fönster bor ett hjärta ...

Han har aldrig sett ut som han gillar det och i går förstod man att han helt enkelt är för vek för ett så ­ansträngande uppdrag. I oktober förra året såg Tolgfors ­ljuset i tunneln.

RELATERADE BÖCKER