När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar

När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Ruben Agnarsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar online.

Rsfoodservice.se När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar Image

När larmet går är det dags att vakna är en påminnelse om att det finns värden som är värda att försvara och om vad som har gått förlorat i Sverige. Boken samlar ett urval av ledare, nyhetstexter och intervjuer som Ruben Agnarsson i egenskap av redaktör och journalist har publicerat under åren från 2001 till 2019. Det är en tidsperiod som på det försvarspolitiska området kännetecknats av två tydliga trender: en aggressiv militär upprustning i Ryssland och en nästan lika aggressiv militär nedrustning i Sverige. Med ett unikt perspektiv skildrar Agnarsson det säkerhetspolitiska skeendet och ger av slöjande och intressant historisk bakgrund till Sveriges försvarspolitiska beslut. Här ryms bland annat Palmemordet, IB-affären, DC3:an, Estonias förlisning och Stasi-svenskarna. Med förutseende skärpa understryker boken att läget är allvarligare än vad många inser, och att vi behöver be för vårt lands gränser.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,99 MB

FILNAMN: När larmet går är det dags att vakna : Till Sveriges försvar.pdf

ISBN: 9789188927279

FÖRFATTARE: Ruben Agnarsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

När larmet går är det dags att vakna: Till Sveriges ...

14. Allt går igen Larmen om virkesbrist och viljan till intensivare skogsbruk - vi har sett det förut. Hur gick det sen? 16. En oönskad lösning Det finns en metod som ger både mer virke och bättre biologisk mångfald. Men den vill ingen ha. 23. Dags att vakna? Statsvetarnas bild är klar: bioeko-nomin kräver politisk närvaro i skogen.

Dags att vakna, Frölunda - det här är pinsamt | Göteborgs ...

- Det handlar om att så tidigt som möjligt fånga in om någon är covidsmittad så att personalen kan gå in och isolera och se till att smittan inte sprider sig till resten av boendet.

RELATERADE BÖCKER