Blomma för alltid : pärlhantverk från Frankrike och Venedig

Blomma för alltid : pärlhantverk från Frankrike och Venedig är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Ragnar Levi. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Blomma för alltid : pärlhantverk från Frankrike och Venedig online.

Rsfoodservice.se Blomma för alltid : pärlhantverk från Frankrike och Venedig Image

Glittrande glas, färgrik flora och häpnadsväckande historia - allt ryms i denna bok som berättar om blommorna som aldrig vissnar.  Evighetsblommor av glimmande glaspärlor som trätts på tunn metalltråd är ett fascinerande historiskt konsthantverk med rötter i Frankrike och Venedig.  Historiskt har pärlblommor använts för dekoration i hemmet, för festdukningar och i kyrkliga sammanhang. Pärlorna har tillverkats av det världsberömda glaset från Murano och Böhmen och förvandlats till utsökta blommor av skickliga och tålmodiga hantverkare världen över. Medan antika pärlblommor har blivit samlarobjekt, fortsätter på många håll traditionen att skapa blommor till minne av ögonblick som varit - en sommar, en högtid eller en människa man håller av.   Författaren Ragnar Levi är vetenskapsjournalist med öga för det sköna och tidsödande konsthantverket. Tillsammans med blomsterfotografen Edvard Koinberg har han skapat en unik och rörande bok om en bortglömd kulturskatt med ursprung i det gamla Europa. Ragnar Levi om hantverket: ?Det finns något så rörande och kärleksfullt i ett så tidsödande hantverk som handlar om att bevara ögonblick som varit . Pärlblommorna är - både bokstavligt och bildligt talat - tiden trädd på tråd.? 

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,19 MB

FILNAMN: Blomma för alltid : pärlhantverk från Frankrike och Venedig.pdf

ISBN: 9789187007873

FÖRFATTARE: Ragnar Levi

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Pärlblommor - Wikipedia

99 koncept - för dig som vill använda IT för verksamhets- och affärsutveckling .pdf Hämta Peter Fredholm. A Dream If Ever There Was One pdf download (Tuija Lindström) Aldrig mera krig, Emma hämta PDF Magda Eggens. Alla dessa marknader bok - Jenny Björkman .pdf.

Glimma Glas - Sveriges bästa priser och sortiment

Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom venedig Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER