Arts and Crafts för din trädgård

Vill du läsa Arts and Crafts för din trädgård pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Rebecca Malmsköld. Att läsa Arts and Crafts för din trädgård online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Arts and Crafts för din trädgård Image

Arts and Crafts är för många av oss en välkänd stil med vackert mönstrade tapeter och tjusiga möbler. Stilen har även påverkat trädgårdskonsten i hög grad och den typiska Arts and Crafts-trädgården är både formstark och lekfull - här finns plats för hårt tuktade häckar och yviga, färgglada perennrabatter. Kontrasten mellan ordnat och vilt gör trädgården spännande och med ett enkelt och lättskött växtmaterial blir den en given plats att vara på och njuta av i vardagen. Med inspiration från några av Arts and Crafts-rörelsens tongivande personligheter ger den här boken läsaren mängder av idéer att använda i den egna trädgården. Förlag på växter, staket och häckar varvas med konkreta tips kring trädgårdens design och funktion. En vacker och praktisk bok för dig som vill skapa en alldeles egen Arts and Crafts-trädgård! "I boken Arts and Crafts för din trädgård har de konstnärliga trädgårdsmästarna Rebecca Malmsköld och Staffan Eklund ambitiöst tagit tag i nämnda begrepp, tydligt förklarat dess uppkomst, innebörd och karaktärsdrag samt anpassat dess ideal till vad vi kan göra i våra svenska trädgårdar idag. I detta har de lyckats utomordentligt väl! [...] Efter bakgrundskapitlen presenteras några förgrundsgestalter för rörelsen innan karaktärsdragen pedagogiskt gås igenom och det centrala kapitlet om uppbyggnaden av trädgården följer. Boken blir därigenom snillrikt såväl en kulturhistorisk läsebok som en funktionell trädgårdsguide med goda råd samt en flora med botaniska uppgifter om lämpliga plantor. Det är en mycket gedigen och otroligt vacker bok med jättefina foton, stiliga illustrationer, charmiga vinjetter och extra allt. Språket flyter vardagligt på och listor på både trädgårdar att besöka och litteratur att konsultera finns. Maria Tullgren Pearman BTJ-häfte nr 13, 2019."

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,78 MB

FILNAMN: Arts and Crafts för din trädgård.pdf

ISBN: 9789198406023

FÖRFATTARE: Rebecca Malmsköld

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ordnat och vilt i trädgården - Corren

Arts and Crafts är för många av oss en välkänd stil med vackert mönstrade tapeter och tjusiga möbler. Stilen har även påverkat trädgårdskonsten i hög grad och den typiska Arts and Crafts-trädgården är både formstark och lekfull - här finns plats för hårt tuktade häckar och yviga, färgglada perennrabatter.

Arts and Crafts för din trädgård - Rebecca Malmsköld ...

Barber Art & Crafts är inte bara vår, det är även er barbershop. Känn er välkomna att kontakta oss. Ge pappa, bror eller bästa polaren ett presentkort på en upplevelse han kommer få många likes för, och som han kommer stråla med.

RELATERADE BÖCKER