Bernadotte : för Sverige hela tiden

Bernadotte : för Sverige hela tiden-boken skrevs 2019-12-04 av författaren Herman Lindqvist. Du kan läsa Bernadotte : för Sverige hela tiden-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Herman Lindqvist.

Rsfoodservice.se Bernadotte : för Sverige hela tiden Image

År 2018 har ätten Bernadotte suttit 200 år på Sveriges tron, längre än någon annan dynasti i vår historia. Samtidigt har kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia varit kung och drottning längre än någon av deras föregångare. Ättens grundare, den franske marskalken Jean Baptiste Bernadotte kom från enkla förhållanden och blev kung av Sverige och Norge. Och så märkligt är det att sedan Jean Baptiste Bernadotte kröntes till kung av Sverige är ätten idag den enda dynastin i världen, som genom samma gren av samma familj utan avbrott för krig och revolutioner fortsatt att vara kungar över ett fritt folk och självständigt rike i tvåhundra år. Herman Lindqvist berättar om ätten Bernadottes färgstarka män och kvinnor, om framgångar och fiaskon, om fest och vardag. Personligt, kunnigt och mycket underhållande.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,16 MB

FILNAMN: Bernadotte : för Sverige hela tiden.pdf

ISBN: 9789100181147

FÖRFATTARE: Herman Lindqvist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lindqvists "kungen sa till mig" blir till slut för mycket ...

Pris: 79 kr. e-bok, 2018. Laddas ned direkt. Köp boken Bernadotte - för Sverige hela tiden av Herman Lindqvist (ISBN 9789100174798) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

Bokrecension: Ätten Bernadotte har fyllt 200 och är ...

För Sverige hela tiden Lindqvists "kungen sa till mig" blir till slut för mycket Klipp-och-klistra-metod och ett ständigt nämnande av personliga samtal med kungen. Tyvärr är "Bernadotte" ett överslätande hopkok, där Herman Lindqvist är alltför mån om att framhäva sig själv.

RELATERADE BÖCKER