Det parallella liket

Vill du läsa Det parallella liket pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Frits Remar. Att läsa Det parallella liket online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Det parallella liket Image

Krematoriearbetaren Hans Thomsen hittar till sin stora förvåning två lik begravda bredvid varandra i samma kista. Eftersom han ständigt är ute efter att tjäna lite extra ser han genast en möjlighet till att bli rik. Han tänker utöva lite utpressning och som läsare invigs man att tro att det är det perfekta brottet. Men så plötsligt träder den danske, gemytlige kriminalkommissarien Jens Holst in i handlingen och ställer allt på ända. Kanske var det inte så perfekt ändå?Frits Remar (1932-1982) var en dansk författare som skrev spänningslitteratur. Han är framför allt känd för sina romaner om den hårdkokte spionen Lars Nord.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,64 MB

FILNAMN: Det parallella liket.pdf

ISBN: 9788711967904

FÖRFATTARE: Frits Remar

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Jaguar (bokserie) - Wikipedia

Arnold Busck. Luk. Din kurv

Hur Funkar Det? - Seriekoppling och parallellkoppling ...

- Det har förflyttat frågan på ett väldigt dramatiskt sätt. ... Snart kommer vi att ha två parallella skolsystem om vi låter detta ha sin gång. Ett system för de som är insatta, pålästa och klarar av ett tuffare tempo och ett för övriga, säger Marcus Larsson.

RELATERADE BÖCKER