Hur man fryser in en mammut

Vill du läsa Hur man fryser in en mammut pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Björn Kurtén. Att läsa Hur man fryser in en mammut online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Hur man fryser in en mammut Image

Hur fryser man ner en mammut? Vad rörde sig i huvudet på neanderthalarna? Vad betyder de erotiska grottmålningar som hittats av forskare? Kan man förfalska ett skelett? Detta och mycket mer får du reda på i denna informationsrika bok, skriven på ett ytterst underhållande sätt av en lysande populärvetenskaplig författare. Björn Olof Lennartson Kurtén (1924-1988) var en framstående finlandssvensk paleontolog och författare som skrev populärvetenskapliga verk och skönlitteratur, ofta baserade på hans forskning. Han skrev även ett femtiotal vetenskapliga publikationer.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,68 MB

FILNAMN: Hur man fryser in en mammut.pdf

ISBN: 9788711879702

FÖRFATTARE: Björn Kurtén

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hur man fryser in en mammut - E-kirja - Björn Kurtén ...

«Hur man fryser in en mammut» by Björn Kurtén Svenska | ISBN: 9788711879702 | EPUB | 0.2 MB

Kan all mat frysas en andra gång? | Iform.se

Ullhårig mammut levde samtidigt som både neanderthalmänniskan och den moderna människan. De använde mammutens ben och betar till konstföremål, verktyg och bostäder. Dessutom jagade människorna mammutar för köttets skull. Mammutar blev helt enkelt någons middag för många tiotusentals år sedan. Den ullhåriga mammuten dog ut för ...

RELATERADE BÖCKER