En civilisation utan båtar

Vill du läsa En civilisation utan båtar pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Johannes Anyuru. Att läsa En civilisation utan båtar online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En civilisation utan båtar Image

Under några sommarveckor 2011 befinner sig poeten Johannes Anyuru i Aten, i väntan på att resa med Ship to Gaza. Han går under palmerna och känner döden brusa i världen och kroppen, han hör tårgasen väsa över natthimlen och rösterna ropa på de ockuperade torgen. I takt med att det blir allt tydligare att fartygskonvojen aldrig kommer att lämna grekisk hamn växer en dokumentärpoetisk berättelse fram om ett Europa som balanserar mellan det politiska spelets cynism och de befriade torgens utopi, om en enda lång strand som vi alla sitter vid. Ett minne av en civilisations sista båtar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,79 MB

FILNAMN: En civilisation utan båtar.pdf

ISBN: 9789198484939

FÖRFATTARE: Johannes Anyuru

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En civilisation utan båtar (Häftad, 2011) • Se priser (5 ...

Köp 'En civilisation utan båtar' nu. Under några sommarveckor 2011 befinner sig poeten Johannes Anyuru i Aten, i väntan på att resa med Ship to Gaza. I takt

En civilisation utan båtar: Amazon.es: Johannes Anyuru ...

En civilisation utan båtar Författar-presentation: Johannes Anyuru: Häftad. Finns i lager, 190 kr. Under några sommarveckor 2011 befinner sig poeten Johannes Anyuru i Aten, i väntan på att resa med Ship to Gaza.

RELATERADE BÖCKER