Vägens folk : en resa genom kristen tro

Vill du läsa Vägens folk : en resa genom kristen tro pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Magnus Sternegård,Skander Kurtin. Att läsa Vägens folk : en resa genom kristen tro online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Vägens folk : en resa genom kristen tro Image

Vägens Folk - en resa genom kristen troDe första kristna kallades för De som tillhör Vägen. "Jag är vägen, sanningen och livet", hade Jesus sagt, "Följ mig!" Människorna som fanns omkring Jesus vandrade och levde tillsammans med honom. Men Jesus tog också med dem på en inre vandring. De som följde honom fick sina liv förvandlade i grunden. Genom det nya livet med Jesus hade de fått ett nytt sätt att tänka och förhålla sig till världen omkring dem.Vägens Folk - en resa genom kristen tro är ett helt nytt lärjunga- och konfirmationsmaterial med utgångspunkt i Bibeln och en ung människas liv och frågeställningar. Genom 28 temakapitel med genomtänkt upplägg och struktur går resan mot Guds rike. Längs vägen diskuteras bland annat ämnen som självbild, familj, vänner, identitet, Gud, Jesus, Anden, befrielse, dop, nattvard, ansvar, skapelse, kyrkan, delaktighet och gemenskap.Vägens Folk är skriven för deltagare i åldern 13-18 år. Övningar, frågor och tillämpningar genomför deltagaren direkt i boken. På så vis är Vägens Folk planerad för att varje deltagare har ett eget exemplar. I separat ledarhandledning finns vägledning kring teologi, värderingar, pedagogik, ledarskap, undervisningsupplägg, terminsplanering och utvärdering.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,89 MB

FILNAMN: Vägens folk : en resa genom kristen tro.pdf

ISBN: 9789179996000

FÖRFATTARE: Magnus Sternegård,Skander Kurtin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vägens folk - marcusforlag.se

Resan böRjaR Kristen tro är en livslång vandring tillsammans med Jesus. Den inbjuder alla att gå med på vägen och genom Jesus växa som människor. Det är en tro som handlar om hela livet.

Vägens folk En resa genom kristen tro - Fontana media

Vägens Folk - en resa genom kristen tro De första kristna kallades för De som tillhör Vägen. "Jag är vägen, sanningen och livet", hade Jesus sagt, "Följ mig!" Människorna som fanns omkring Jesus vandrade och levde tillsammans med honom. Men Jesus tog också med dem på en inre vandring. De som följde honom fick sina liv förvandlade i grunden. Genom det nya livet med Jesus hade de ...

RELATERADE BÖCKER