Timios från Kreta. Tredje boken

Timios från Kreta. Tredje boken-boken skrevs 2017-03-13 av författaren Tomas Jerremalm. Du kan läsa Timios från Kreta. Tredje boken-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Tomas Jerremalm.

Rsfoodservice.se Timios från Kreta. Tredje boken Image

I den tredje boken bildar Timios familj och allting ser bra ut. Men inte ens en blivande astrolog vet vad framtiden för med sig... Därmed skulle Timios-trilogin vara avslutad, men med tanke på läsarens intresse för berättelsen har författaren påbörjat en fjärde bok i serien som beräknas utkomma sommaren 2017. Köp bok 1 i trilogin här, bok 2 här.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,49 MB

FILNAMN: Timios från Kreta. Tredje boken.pdf

ISBN: 9789188559623

FÖRFATTARE: Tomas Jerremalm

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Timios från Kreta - Tomas Jerremalm - Bok | Akademibokhandeln

Det visar sig att landet Evs kungafamilj fallit offer för en märklig förtrollning, och tillsammans med sina vänner från Oz och sin nya vän, maskinmannen Ticktack, ger sig Dorothy iväg till nomekungens rike för att bryta förtrollningen.Ozma från Oz är den tredje boken i serien om det underbara landet Oz.

Vulkan

Upptäck världen med SAS och Apollo. Vi matchar ditt flyg med ett brett utbud av hotell med minst 3 stjärnor. Enkelt, bekvämt och smidigt!

RELATERADE BÖCKER