Konsten att leva billigt

Vill du läsa Konsten att leva billigt pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Mirjam Tapper. Att läsa Konsten att leva billigt online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Konsten att leva billigt Image

Det kan vara svårt att leva sparsamt när man inte vet var man ska börja. Därför finns den här boken för dig som vill ha tips och råd om hur man gör för att leva både billigt och bra. Att ha en sparsam och hållbar livsstil är inte bara bra för plånboken - det gynnar även miljön.Mirjam Tapper blev år 1991 deltidsarbetslös, med en dyr lägenhet och två tonårsbarn att försörja. I "Konsten att leva billigt" delar hon med sig av spartips inom flera områden: mat, kläder, bostad, bil, fritid, hygien, och privatbokföring. Mirjam Tapper, född 1948, är en svensk författare och etnolog. Hennes självhjälpsböcker har uppmärksammats av bl.a. kursverksamheter och friskvårdare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,71 MB

FILNAMN: Konsten att leva billigt.pdf

ISBN: 9788726180510

FÖRFATTARE: Mirjam Tapper

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Konsten att leva billigt - FamiljeLiv.se

Ibland blir utgifterna större än vad man hoppats. Då gäller det att tidigt se om kostnaderna och börja spara. Är du förberedd kan det gå enklare. Här är 31 praktiska spartips som gör att du kan slippa stå helt utan pengar.

Livmedikus Axel Munthe : konsten att leva - Anna Bråtenius ...

En av de största förändringarna kommer sent i livet. UNT Leva har frågat fyra Uppsalabor och en Vängebo hur de upplevt att bli pensionärer.

RELATERADE BÖCKER