Konsten att leva billigt

Konsten att leva billigt-boken skrevs 2019-06-28 av författaren Mirjam Tapper. Du kan läsa Konsten att leva billigt-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Mirjam Tapper.

Rsfoodservice.se Konsten att leva billigt Image

Det kan vara svårt att leva sparsamt när man inte vet var man ska börja. Därför finns den här boken för dig som vill ha tips och råd om hur man gör för att leva både billigt och bra. Att ha en sparsam och hållbar livsstil är inte bara bra för plånboken - det gynnar även miljön.Mirjam Tapper blev år 1991 deltidsarbetslös, med en dyr lägenhet och två tonårsbarn att försörja. I "Konsten att leva billigt" delar hon med sig av spartips inom flera områden: mat, kläder, bostad, bil, fritid, hygien, och privatbokföring. Mirjam Tapper, född 1948, är en svensk författare och etnolog. Hennes självhjälpsböcker har uppmärksammats av bl.a. kursverksamheter och friskvårdare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,30 MB

FILNAMN: Konsten att leva billigt.pdf

ISBN: 9788726180510

FÖRFATTARE: Mirjam Tapper

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Så blev livet som pensionär - Upsala Nya Tidning

Det går att få pengar över Du kan göra rätt mycket för att leva billigare och få pengarna att räcka längre. Eller rent av att det blir pengar över. Kolla in våra tips om vad du kan göra för att minska matkostnaderna, vad du kan göra i hemmet och när du shoppar för att få lägre kostnader. Planera din ekonomi.

Konsten att leva billigt - FamiljeLiv.se

Leva snålt, punktlista. Bostad, hem och trädgård. Jag har en sån där smart diskborste med diskmedel i skaftet. Tror att en stor flaska Yes räcker i tre-fyra månader.

RELATERADE BÖCKER