Den farliga leken

Vill du läsa Den farliga leken pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Mari Jungstedt. Att läsa Den farliga leken online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Den farliga leken Image

"Den farliga leken" är den åttonde delen i Mari Jungstedts succéserie om mord i den gotländska idyllen, med kriminalkommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson i täten för utredningarna. Den gotländska gymnasietjejen Jenny har upptäckts av en modellagentur och njuter av sin nya glamourösa tillvaro i Stockholm. För den några år yngre modellen Agnes har det inte gått lika bra. Hon är inlagd på sjukhus och på väg att tyna bort till följd av svåra ätstörningar. I samband med en modefotografering på den karga halvön Furillen hittas fotografen Markus blodig och brutalt misshandlad men vid liv. Kommer han att hinna berätta något som leder polisen vidare, innan gärningspersonen slår till igen? Det tycks finnas någon som håller ögonen på Jenny och Agnes. Någon som planerar att ingripa i deras öden och försöka skipa egen rättvisa.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,29 MB

FILNAMN: Den farliga leken.pdf

ISBN: 9789100129965

FÖRFATTARE: Mari Jungstedt

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hemma hos: Mari Jungstedt VINN! - Den farliga leken!

Directed by Gustaf Bergman. With Jenny Hasselqvist, Ragnar Widestedt, Elsa Wallin, Rune Carlsten.

Den farliga leken / Lättläst av Mari Jungstedt ...

Den farliga leken är en svensk komedifilm från 1933 i regi av Weyler Hildebrand. Om filmen. Filmen baserades troligen på en tysk komedi som skrevs av Franz Arnold och Ernst Bach även om Edvard Persson hävdade att manuset var ett originalarbete. 1930 spelades en film in i regi av Gustaf Bergman där endast titeln är gemensam med ...

RELATERADE BÖCKER