Food Pharmacy : kokboken

Vill du läsa Food Pharmacy : kokboken pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Mia Clase,Lina Nertby Aurell. Att läsa Food Pharmacy : kokboken online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Food Pharmacy : kokboken Image

Förra årets succébok Food Pharmacy lärde oss allt om antiinflammatorisk mat, bakterier, hjältar i köket, antioxidanter och vetenskapliga studier (och så var det något om Star Wars också). Här är kokboken som förenklar din vardag. Här vänder sig Lina och Mia till alla som vill börja jaga näring och äta mat som gör tarmfloran gott och håller inflammationen (och många sjukdomar) borta. Recepten innehåller mängder med grönsaker, en del nötter och kryddor för smak och antiinflammatorisk boost, tillagade på ett så skonsamt sätt som möjligt för att bevara så mycket näring som möjligt. Rätterna är gluten-, mjölk- och sockerfria och noga provlagade för att smaka riktigt gott. Här finns måltider för alla tillfällen: snabba vardagsrätter, lyxigare fine dining-rätter och närande smoothies. Vad sägs om recept på den optimala middagssmoothien, idévärldens lasagne och världens godaste brownie? Det här är ingen diet utan hälsosam mat för alla. Och den bygger på exakt de råd alla experter faktiskt är överens om - ät mycket grönsaker och skippa sockret! Lina Nertby Aurell och Mia Clase driver den välbesökta och omtyckta hälsobloggen och podden Food Pharmacy. År 2016 utkom den omåttligt populära boken med samma namn.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,71 MB

FILNAMN: Food Pharmacy : kokboken.pdf

ISBN: 9789178870639

FÖRFATTARE: Mia Clase,Lina Nertby Aurell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Food Pharmacy : kokboken av Lina Nertby Aurell, Mia Clase

Pris: 119 kr. danskt band, 2020. Skickas idag. Köp boken Food Pharmacy : kokboken av Mia Clase, Lina Nertby Aurell (ISBN 9789178870639) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

Food Pharmacy : kokboken - Mia Clase, Lina Nertby Aurell ...

Food Pharmacy Store ABs integritetspolicy. Food Pharmacy Store AB ("Food Pharmacy") arbetar för att säkerställa att din integritet ska skyddas vid användning av våra tjänster. Food Pharmacy är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du skickar till oss i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).

RELATERADE BÖCKER