Små svarta lögner

Små svarta lögner-boken skrevs 2017-05-10 av författaren Sharon Bolton. Du kan läsa Små svarta lögner-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Sharon Bolton.

Rsfoodservice.se Små svarta lögner Image

»Höstens mest efterlängtade för min del, och Sharon Bolton är lysande, som vanligt.« | LOTTA OLSSON, DN »I Små svarta lögner glider misstankarna runt som smör i en het stekpanna. Jag hinner tro att jag vet precis vad som hänt flera gånger, innan jag verkligen får veta. Jag läser snabbare och snabbare mot slutet, för att få förklaringen. Det är det närmaste bokslukartagen jag hade som riktigt ung, jag kommit på länge.« | SIRI REUTERSTRAND, ALBA.NU»Jag har ännu inte träffat på en bok av Sharon Bolton som inte fängslat mig fullständigt. Den är fascinerande, outsägligt spännande och oförutsägbar. En riktig läspärla!« | SLADDERTACKANS BOKBLOGG»Kryper in under huden på dig och släpper inte taget.« | PAULA HAWKINS, författare till megasuccén Kvinnan på tågetVad är det värsta din bästa vän skulle kunna göra mot dig? Det var visserligen inte mord. Ett ögonblicks ouppmärksamhet, en tragisk olycka och två barn är döda. Dina barn. Du bor i ett litet ö-samhälle och kan därför inte undkomma kvinnan som har förstört ditt liv. Varje slumpartat möte blir en plågsam påminnelse om vad du har förlorat din familj, din framtid, din psykiska hälsa. Hur länge dröjer det innan hämndbegäret blir för svårt att motstå? Om du saknar skäl att leva vidare, varför då inte låta dina mörkaste tankar bli till handling? Så: Vad är det värsta du skulle kunna göra mot din bästa vän?SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, har snabbt blivit en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. 2014 mottog hon The Dagger in the Library från brittiska Crime Writers Association för sitt samlade författarskap. Små svarta lögner är en fristående kriminalroman.»En av höstens bästa böcker. Slutet av boken är bland det mest rafflande och oväntade man kan läsa« | JOHANNES DECKARHÖRNA»Jag har innan dess hunnit anklaga varenda en av dem plus några andra öbor och varit övertygad om att jag vet hur det ligger till. Men Bolton tar med mig på så många villospår att jag inte alls är beredd på hur det egentligen är. Som alltid, ska jag väl lägga till. Hon är grymt duktig på det i sina böcker.« | VARGNATTS BOKHYLLAOm Nu ser du mig:»Otroligt spännande, det här är en bok som är näst intill omöjlig att släppa taget om.« | LOTTA OLSSON, DN»Jag är totalt uppslukad. Sharon Boltons Nu ser du mig är välskriven, spännande, annorlunda.« | GUNILLA WEDDING, SKÅNSKA DAGBLADETOm Livrädd:»En psykologisk deckare som håller läsaren i ett gastkramande grepp.« | VIOLA KONDRACKI, LITTERATURMAGAZINET»Sharon Bolton håller kvar läsaren in i det sista i en psykologisk thriller som fick mig att drömma mardrömmar.« | JENNY LAGEBJÖRK, KULTURBLOGGEN

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,63 MB

FILNAMN: Små svarta lögner.pdf

ISBN: 9789188447265

FÖRFATTARE: Sharon Bolton

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Boktipset - Små svarta lögner

Små svarta lögner är en fristående kriminalroman. »Kryper in under huden på dig och släpper inte taget.« | PAULA HAWKINS, författare till megasuccén Kvinnan på tåget »Jag har innan dess hunnit anklaga varenda en av dem plus några andra öbor och varit övertygad om att jag vet hur det ligger till.

Små svarta lögner / E-bok

Små svarta lögner är en fristående kriminalroman. »Kryper in under huden på dig och släpper inte taget.« | PAULA HAWKINS, författare till megasuccén Kvinnan på tåget »Jag har innan dess hunnit anklaga varenda en av dem plus några andra öbor och varit övertygad om att jag vet hur det ligger till.

RELATERADE BÖCKER