Planera ditt projekt - - en handbok

Vill du läsa Planera ditt projekt - - en handbok pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Siw Lundqvist,Leif Marcusson. Att läsa Planera ditt projekt - - en handbok online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Planera ditt projekt - - en handbok Image

Projekt är i dag en mycket vanlig arbetsform. En förutsättning för att lyckas med ett projekt är god planering. Denna handbok i projektplanering innehåller dokumentexempel, modeller, metoder och verktyg samt beskrivning av ett genomgående projektexempels första fas. Grunden för ett projekt läggs i ett verksamhetsbehov som tydliggörs i en produktbeskrivning i beställningen. Bokens huvuddel visar en projekt planering från beställning till fasrapport för ett utvecklingsprojekt. Här åskådliggörs 44 olika dokument samt teorier runt de ingående företeelserna, bland annat: * uppdragsdialog med utgångspunkt från beställningen* grov planering och detaljplanering med stöd av PBS, WBS och OBS, vilket leder till produktspecifikation, projektspecifikation, PERT, Gantt och kritisk linje* kvalitetsarbete i form av stöd eller revision på områdena produkt, arbete och ledarskap* hantering av projekt och intressenter genom projektkommunikationsplan, för och emot-matris samt ansvarsmatris* synsätt på dokumenthantering, dokumenthuvud och versionshantering.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,71 MB

FILNAMN: Planera ditt projekt - - en handbok.pdf

ISBN: 9789144131054

FÖRFATTARE: Siw Lundqvist,Leif Marcusson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Planera ditt projekt - Siw Lundqvist, Leif Marcusson ...

Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Jag förstår ... Planera ditt projekt. Undertitel: en handbok. Av: Lundqvist, Siw Språk: Svenska. Publiceringsår: 2019. Klassifikation: Företagsekonomi.

Planera ditt projekt en handbok | Stockholms Stadsbibliotek

Planera ditt projekt - - en handbok: Amazon.es: Siw Lundqvist, Leif Marcusson: Libros en idiomas extranjeros

RELATERADE BÖCKER