Planera ditt projekt - - en handbok

Planera ditt projekt - - en handbok är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Siw Lundqvist,Leif Marcusson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Planera ditt projekt - - en handbok online.

Rsfoodservice.se Planera ditt projekt - - en handbok Image

Projekt är i dag en mycket vanlig arbetsform. En förutsättning för att lyckas med ett projekt är god planering. Denna handbok i projektplanering innehåller dokumentexempel, modeller, metoder och verktyg samt beskrivning av ett genomgående projektexempels första fas. Grunden för ett projekt läggs i ett verksamhetsbehov som tydliggörs i en produktbeskrivning i beställningen. Bokens huvuddel visar en projekt planering från beställning till fasrapport för ett utvecklingsprojekt. Här åskådliggörs 44 olika dokument samt teorier runt de ingående företeelserna, bland annat: * uppdragsdialog med utgångspunkt från beställningen* grov planering och detaljplanering med stöd av PBS, WBS och OBS, vilket leder till produktspecifikation, projektspecifikation, PERT, Gantt och kritisk linje* kvalitetsarbete i form av stöd eller revision på områdena produkt, arbete och ledarskap* hantering av projekt och intressenter genom projektkommunikationsplan, för och emot-matris samt ansvarsmatris* synsätt på dokumenthantering, dokumenthuvud och versionshantering.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,60 MB

FILNAMN: Planera ditt projekt - - en handbok.pdf

ISBN: 9789144131054

FÖRFATTARE: Siw Lundqvist,Leif Marcusson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Planera ditt projekt - Örebro bibliotek

Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Jag förstår ... Planera ditt projekt. Undertitel: en handbok. Av: Lundqvist, Siw Språk: Svenska. Publiceringsår: 2019. Klassifikation: Företagsekonomi.

Planera EU-projekt - kontakta ditt regionkontor ...

Planera ditt projekt utifrån dess leveranser. 2014-05-26 ... inte verb) minskar risken att nedbrytning sker på för låg nivå. I större projekt kan en tumregel vara att aldrig ha nivåer vars aktiviteter understiger 2 veckor, men det beror förstås på omfattningen ... Köp vår handbok i personlig konferens! Lyssna på vår podcast ...

RELATERADE BÖCKER