Törnrosor

Törnrosor är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Stephen King,Owen King. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Törnrosor online.

Rsfoodservice.se Törnrosor Image

Över en natt faller världens kvinnor i en märklig sömn. Pandemin sprider sig i takt med att tidszonerna släcks. Om de väcks blir kvinnorna livsfarliga. Och medan de sover befinner de sig på en helt annan plats. I en småstad i Appalacherna kämpar sheriff Lila Norcross för att hålla sig vaken medan männens ociviliserade sidor tar över allt mer. I jakten på botemedel utspelas en kamp på liv och död.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,66 MB

FILNAMN: Törnrosor.pdf

ISBN: 9789100175863

FÖRFATTARE: Stephen King,Owen King

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Törnrosor - Pocket Shop

Törnrosor. 3.72 88 5 Författare: Stephen King, Owen King. Finns som e-bok. Över en natt faller världens kvinnor i en märklig sömn. Pandemin sprider sig i takt med att tidszonerna släcks. Om de väcks blir kvinnorna livsfarliga. Och medan de sover befinner de sig på en helt annan plats.

Bokrecension: Törnrosor av Stephen King & Owen King ...

Pris: 209 kr. inbunden, 2019. Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Törnrosor av Stephen King, Owen King (ISBN 9789100175863) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER