Scam story

Vill du läsa Scam story pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Eva-Maria Hedin,Eva Alderborn. Att läsa Scam story online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Scam story Image

Nelly Bodin tror att hon vid 53 års ålder äntligen funnit lyckan när hon möter engelsmannen James på en nätdejtingsajt. Hon blir förälskad och hjälper den nya kärleken ur en ekonomisk knipa. Eller är det verkligen så? Så småningom går det upp för Nelly att hon har att göra med en bedragare. Hur ska hon gå vidare i detta romantiska spel på olika sidor om datorskärmen? Eva-Maria Hedin är född 1962 och bosatt i Uppsala. Eva Alderborn är född 1958 och bor utanför Norrtälje. Författarduon, som har skrivit boken Scam Story, har båda erfarenheter av nätdejting. Romanen bygger på verkliga upplevelser och innehåller autentiska mejl och sms.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,16 MB

FILNAMN: Scam story.pdf

ISBN: 9788711836705

FÖRFATTARE: Eva-Maria Hedin,Eva Alderborn

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Scam Story - Eva Alderborn • Eva-Maria Hedin - Bok ...

SCAM story bygger på en verklig händelse. Mejl- och smsutbytet är autentiskt. Författarnas debutroman sätter ljuset på den skambelagda företeelsen Romance Scamming. På skakiga ben plockar hon upp väskan som så småningom kommer på bandet, och tar sig ut för att möta honom.

UK forces hundreds of scam Covid-19 shops offline - BBC News

She gave him her heart—and he took $300,000 from her. A terrifying account of a real-life romance scam.

RELATERADE BÖCKER