När horisonten flyttar sig

När horisonten flyttar sig är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jönsson Bodil. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken När horisonten flyttar sig online.

Rsfoodservice.se När horisonten flyttar sig Image

Vi som blir gamla i dag har andra erfarenheter och förväntningar än vad våra föräldrar hade. Det gör att vi inte känner igen oss i bilden av hur en äldre människa "skall" vara. Medicinska och teknologiska framsteg gör att vi kommer att kunna se och höra rimligt bra, vara rörliga, använda datorer och mobiler och samtidigt slippa ha så ont. Men vilka blir då effekterna av detta, vad kommer vi att vilja göra utifrån våra unika förutsättningar och hur kommer detta att påverka både vår framtid och omvärlden i en tid av stora demografiska förändringar? Bodil Jönsson vrider och vänder här på många av våra cementerade föreställningar om åldrande och äldre. Och hon får oss att se pensionsåldern som en tid fylld av möjligheter och nya utmaningar. Livet är faktiskt ett konstverk som förtjänar den största uppmärksamhet, också den tredjedel av livet som allt fler får uppleva som pensionärer.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,74 MB

FILNAMN: När horisonten flyttar sig.pdf

ISBN: 9789173373524

FÖRFATTARE: Jönsson Bodil

LADDA NER
LÄSA ONLINE

När horisonten flyttar sig - Bonnier Audio

När horisonten flyttar sig att bli gammal i en ny tid. av Bodil Jönsson (E-media, E-bok, EPUB) 2011, Svenska, För vuxna Vi som blir gamla i dag har andra erfarenheter och förväntningar än vad våra föräldrar hade. Det gör att vi inte känner igen oss i bilden av hur en äldre människa "skall" vara.

Bodil Jönsson | När horisonten flyttar sig - att bli ...

När horisonten flyttar sig - en studiehandledning och en samtalsstruktur Det är många som vill samtala om den här boken med andra. Därför har det kommit fram önskemål om att jag också skulle ta fram en hederlig gammal studiehandledning.

RELATERADE BÖCKER