Livet så nära

Livet så nära-boken skrevs 2019-02-21 av författaren Christina Gustavson. Du kan läsa Livet så nära-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Christina Gustavson.

Rsfoodservice.se Livet så nära Image

Livet så nära handlar om en handikappad kvinnas rätt till ett eget liv och ett yrke, ett kvinnoöde som lär oss att våga hoppas, att inte sluta kämpa, att inte ge upp. Det är en bok om en stark och modig kvinna, som möter en man och förälskar sig, men först efter en lång och bitter kamp med familjen får hon mannen hon älskar. Han är från Norge, har kämpat i "Hjemmefronten" och bland annat smugglat flyktingar över gränsen. Han blir skjuten, men räddas och vårdas länge på sjukhus. Så kommer han till Sverige. Tillsammans klarar de 50-talets depression, och hon lyckas, buren av egen kraft och driftighet och trots ett mycket svårt fysiskt handikapp, att bygga upp en verksamhet som egen företagare. En bit svensk bygdekultur växer fram och vävs samman med ett stycke norsk efterkrigshistoria i ett spännande drama, som fängslar och trollbinder i kapp med den skimrande bitterljuva kärlekssagan. Berättelsen, som bygger på en sann historia, börjar 1945 och verklighetsunderlaget gör sagan till levande historia, som tjusar och fascinerar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,66 MB

FILNAMN: Livet så nära.pdf

ISBN: 9789188013903

FÖRFATTARE: Christina Gustavson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Palliativ vård - allmänt - Internetmedicin

Livet så nära. av Christina Gustavson En skottskadad norsk motståndsman flyr undan nazisterna och in i Sverige. När han söker skydd i hennes by blir hon handlöst förälskad, men hennes familj gör allt för att motarbeta deras kärlek. En bitterljuv ...

Livet så nära - Joelsgården Förlag

Kan jag använda Bra Liv nära när jag är utomlands eller någon annanstans i Sverige? Ja, du kan befinna dig var som helst i världen. Ladda bara ner appen Bra Liv nära så kommer du att få träffa en läkare från Vårdcentralerna Bra Liv när du loggar in på appen med ditt BankID. Kan jag använda Bra Liv nära för mina barns räkning?

RELATERADE BÖCKER