Tidsresa till ursprunget och framtiden

Vill du läsa Tidsresa till ursprunget och framtiden pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Mariana Stjerna. Att läsa Tidsresa till ursprunget och framtiden online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Tidsresa till ursprunget och framtiden Image

Tidsresa till ursprunget och framtiden är en fristående fortsättning till På änglavingar, som kom ut på Solrosens Förlag 1998. Om den sistnämnda boken handlar om vad som händer oss efter döden, så handlar den här boken om varifrån människan kommer och vad som ska hända med jorden och mänskligheten när vi gått igenom den Stora Porten, blivit klokare och fått ett högre medvetande. På sitt eget speciella sätt fortsätter Jan Fridegård via sitt skrivarmedium Mariana Stjerna att berätta om sina uppdrag och äventyr på andra sidan. Den här gången får han göra e n tidsresa långt utanför vårt eget universum: Det är dags för dig att inte bara besöka främmande planeter eller delar av vårt oändliga vara. Du ska få resa in i vad man skulle kunna kalla för framtiden? Det blir en mystisk resa över alla gränser - då menar jag tekniskt utförbara gränser sett ur mänsklig synpunkt. Nu får du kasta av dig alla fördomar och ta på dig en skimrande klädnad, som för dig in i något du i dina vildaste drömmar aldrig kunnat föreställa dig, sa Mästaren Melchisedek när han informerade om uppdraget. Den här resan är en lärdom om vad kosmos egentligen är, fortsatte han, eller den ursprungliga kosmo login, om du tycker det låter bättre. Vi får bland annat följa med till ett av de sju Superuniversum som roterar runt ett statiskt Centralt Universum och göra besök hos bl.a. följande ursprungsfolk: mayaindianerna, maorierna, inkafolket, aztekerna, sumererna, inuiterna, zuluerna, etruskerna och baskerna, som alla har funnits eller fortfarande finns representerade på jorden. Boken avslutar med ett besök hos Centrala Rasen och Vingmakarna, som lever i ett paradis utan våld, kvinnomisshan del, maktbegär och girighet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,75 MB

FILNAMN: Tidsresa till ursprunget och framtiden.pdf

ISBN: 9789188362308

FÖRFATTARE: Mariana Stjerna

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Tidsresa till ursprunget och framtiden - Suomalainen.com

Tidsresa till ursprunget och framtiden. av Mariana Stjerna. Den här boken är en fristående fortsättning till På änglavingar (1998). Om den sistnämnda boken handlar om vad som händer oss efter döden, så handlar den här boken om varifrån människan kommer och vad som ska hända med jorden och mänskligheten när vi fått ett högre medvetande.

En tidsresa från ursprung till framtid - Norran

Tidsresa till ursprunget och framtiden är en fristående fortsättning till På änglavingar, som kom ut på Solrosens Förlag 1998. Om den sistnämnda boken handlar om vad som händer oss efter döden, så handlar den här boken om varifrån människan kommer och vad som ska hända med jorden och mänskligheten när vi gått igenom den Stora Porten, blivit klokare och fått ett högre ...

RELATERADE BÖCKER