Lars Tunbjörk (svensk) : retrospektiv

Lars Tunbjörk (svensk) : retrospektiv är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lars Tunbjörk. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Lars Tunbjörk (svensk) : retrospektiv online.

Rsfoodservice.se Lars Tunbjörk (svensk) : retrospektiv Image

Det här är den stora retrospektiva boken om Lars Tunbjörk och hans egensinniga bildvärld. I denna över 300 sidor tjocka bok visas mer än 250 av hans bästa bilder, alla präglade av hans skarpsynta blick för det surrealistiska i vardagen. Ingen annan fotograf har i modern tid dykt lika djupt i den svenska folksjälen som Tunbjörk. Han utforskade campingplatser, badstränder, pizzerior, snabbköp och bensinmackar, men dokumenterade också kontor och andra arbetsplatser. Gemensamt för alla hans bilder är att de är fyllda av både humor och vemod. Även om Sverige var Tunbjörks främsta motivkrets så var han också en av landets internationellt sett mest etablerade fotografer - han medverkade regelbundet i prestigefyllda tidningar över hela världen. I boken skriver New York Times Magazines bildchef, Kathy Ryan - som arbetade med Lars Tunbjörk i 20 år - om deras speciella samarbete. Men framför allt finns här en inträngande biografi i kortformat över Tunbjörk, skriven av författaren och vännen Göran Odbratt. För bildurvalet i detta praktverk svarar filmaren och fotografen Maud Nycander, som var gift med Lars Tunbjörk. Samtidigt som boken kommer ut öppnar en stor utställning på Fotografiska i Stockholm.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,85 MB

FILNAMN: Lars Tunbjörk (svensk) : retrospektiv.pdf

ISBN: 9789171264398

FÖRFATTARE: Lars Tunbjörk

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lars Tunbjörk (svensk) : retrospektiv

Pris: 389 kr. inbunden, 2018. Skickas om 1 vardag. Köp boken Lars Tunbjörk (svensk) : retrospektiv av Lars Tunbjörk (ISBN 9789171264398) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

Lars Tunbjörk : Retrospektiv - Ljudbok - Göran Odbratt ...

Det här är den stora retrospektiva boken om Lars Tunbjörk och hans egensinniga bildvärld. I denna över 300 sidor tjocka bok visas mer än 250 av hans bästa bilder, alla präglade av hans skarpsynta blick för det surrealistiska i vardagen. Ingen annan fotograf har i modern tid dykt lika djupt i den svenska folksjälen som Tunbjörk.

RELATERADE BÖCKER