Grunden den heliga

Vill du läsa Grunden den heliga pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Annie Dillard. Att läsa Grunden den heliga online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Grunden den heliga Image

I mitten av 1970-talet slår sig författaren Annie Dillard ned i ett hus vid Stillahavskusten, ensam med en katt, en spindel och ett stort fönster med utsikt mot havet. Under sina två år vid Pugetsundet ställer hon sig frågor om tid, verklighet, offerdöd och Guds vilja. I Grunden den heliga skriver hon om en mal som förtärs av en ljuslåga, en sjuårig flicka som brännskadas i en flygolycka, ett dop på en strand, klippiga berg och salta hav. Resultatet är en lysande essä om livets skönhet och grymhet.  Annie Dillard (f. 1945) debuterade med diktsamlingen Tickets for a Prayer Wheel 1974 och fick ett omedelbart genombrott året därpå med sin Pulitzerprisbelönade första prosabok, Pilgrim at Tinker Creek. Dillard framstår som en modern naturfilosof, en Henry David Thoreau för vår tid. Tillsammans med Joan Didion representerar hon amerikansk nonfiction när den är som mest enastående. ellerströms har tidigare gett ut Dillards Att lära en sten att tala. Expeditioner och möten (2015).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,91 MB

FILNAMN: Grunden den heliga.pdf

ISBN: 9789172474475

FÖRFATTARE: Annie Dillard

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Treenighetsläran - Wikipedia

I "Grunden den heliga" tampas hon också med elementen.. SR - 04 jan 17 kl. 08:30 Dillard - en enslighetens mästare. Hon är en glesbygdens Joan Didion, den amerikanska författaren Annie Dillard. Hennes förra essäsamling handlade om "Att lära en sten att tala".

bernur: Grunden den heliga, Annie Dillard, översättning ...

Grunden den heliga. Författare: Annie Dillard Översättning: Niclas Nilsson Förlag: Ellerströms Författarinnan har dragit sig tillbaka till en stuga vid Puget Sound i nordvästligaste USA. Inför henne ligger ett vidsträckt skärgårdslandskap med "hav och obegripligt solida öar, och hav och hundra böljande himlar ...

RELATERADE BÖCKER