Hela allt! : fri från kronisk sjukdom - går det?

Vill du läsa Hela allt! : fri från kronisk sjukdom - går det? pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Nadja Öström. Att läsa Hela allt! : fri från kronisk sjukdom - går det? online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Hela allt! : fri från kronisk sjukdom - går det? Image

Hela Allt är ett begrepp som kan tolkas på flera sätt. Det är en medveten tanke hos författaren, som med denna intervjubok vill förmedla att de alternativ som finns för den som drabbats av kronisk sjukdom är lika många som individuella. Hela Allt syftar dels till att inte bara aktuella symtom bör helas, utan även det breda urvalet av bakomliggande orsaker. Men titeln indikerar också att en god hälsa handlar om hela alltet, dvs. hela människan och hela livet. Här finns ofta grundorsaker till att kroniska och autoimmuna sjukdomar uppstår, samt därmed nyckeln till att bli frisk. Det är trots allt själva livet som den som blivit sjuk längtar så innerligt tillbaka till.Medan Nadja Öström i sin författardebut (2018) beskriver sin egen mångåriga kamp mot sköldkörtelsjukdomen hypotyreos, vänder hon i Hela Allt blicken mot några av de experter som hjälpt henne på vägen. Hon intervjuar även personer som drabbats av olika kroniska diagnoser. Genom att ta del av dessa personers berättelser, råd och erfarenheter, vill Nadja inspirera läsaren till vetskapen om att det många gånger faktiskt går att besegra en kronisk sjukdom. Du som läsare ska motiveras till att hitta de pusselbitar som saknas i just ditt liv. Att hitta din egen stig till välmående genom att Hela Allt!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,73 MB

FILNAMN: Hela allt! : fri från kronisk sjukdom - går det?.pdf

ISBN: 9789179694739

FÖRFATTARE: Nadja Öström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lungcancer - Symtom, orsaker och behandling | Cancerfonden

Sköldkörtelsjuk & Frisk- Ett Inre Kaos. 615 likes. Nu är jag, Nadja Öström och med hjälp av Mats Holmström klara med en efterlängtad bok, Sköldkörtelsjuk och frisk-Ett Inre Kaos. Bok, e-bok samt ljudbok

Går kroniska sjukdomar att bota? Public Group | Facebook

Så kan eHälsa användas för att förebygga akut försämring av kronisk sjukdom. Från ett eHälsocenter i Kalix kan kroniskt sjuka patienter få vård på distans i hemmet. Med hjälp av ny teknik monitoreras viktiga hälsoparametrar som direkt ger en bild av patientens tillstånd.

RELATERADE BÖCKER