Hela allt! : fri från kronisk sjukdom - går det?

Hela allt! : fri från kronisk sjukdom - går det?-boken skrevs 2020-05-11 av författaren Nadja Öström. Du kan läsa Hela allt! : fri från kronisk sjukdom - går det?-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Nadja Öström.

Rsfoodservice.se Hela allt! : fri från kronisk sjukdom - går det? Image

Hela Allt är ett begrepp som kan tolkas på flera sätt. Det är en medveten tanke hos författaren, som med denna intervjubok vill förmedla att de alternativ som finns för den som drabbats av kronisk sjukdom är lika många som individuella. Hela Allt syftar dels till att inte bara aktuella symtom bör helas, utan även det breda urvalet av bakomliggande orsaker. Men titeln indikerar också att en god hälsa handlar om hela alltet, dvs. hela människan och hela livet. Här finns ofta grundorsaker till att kroniska och autoimmuna sjukdomar uppstår, samt därmed nyckeln till att bli frisk. Det är trots allt själva livet som den som blivit sjuk längtar så innerligt tillbaka till.Medan Nadja Öström i sin författardebut (2018) beskriver sin egen mångåriga kamp mot sköldkörtelsjukdomen hypotyreos, vänder hon i Hela Allt blicken mot några av de experter som hjälpt henne på vägen. Hon intervjuar även personer som drabbats av olika kroniska diagnoser. Genom att ta del av dessa personers berättelser, råd och erfarenheter, vill Nadja inspirera läsaren till vetskapen om att det många gånger faktiskt går att besegra en kronisk sjukdom. Du som läsare ska motiveras till att hitta de pusselbitar som saknas i just ditt liv. Att hitta din egen stig till välmående genom att Hela Allt!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,24 MB

FILNAMN: Hela allt! : fri från kronisk sjukdom - går det?.pdf

ISBN: 9789179694739

FÖRFATTARE: Nadja Öström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hypotyreos Liv - Gilla gärna sidan "Hela Allt" så får du ...

Går kroniska sjukdomar att bota? has 2,010 members. Det finns ett flertal kroniska sjukdomar som exempelvis Fibromyalgi, MS/CFS, MS och Kronisk borrelia....

Lungcancer - Symtom, orsaker och behandling | Cancerfonden

Att det är skönt att klia är inte heller så konstigt. Trots att det kan leda till smärta, kan denna nya känsla leda till tillfällig distraktion från hudirritationen. Det erbjuder i sin tur lindring. Orsaker bakom kliande hud. En vanlig anledning till att huden kliar är att den helt enkelt är torr.

RELATERADE BÖCKER