Träfracken

Träfracken är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Ekström Jan. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Träfracken online.

Rsfoodservice.se Träfracken Image

Jan Ekströms klassiska deckarserie om kriminalassistent Bertil Durell!Per Sander har sedan länge tröttnat på sin hustru Vivvi, var lättsamhet det går rykten om. Vivvi har stora spelskulder och försöker övertala sin syster att sälja släktgården. Efter en olycka handlar Vivvi på sjukhus och inleder där ett sadistiskt förhållande med läkaren Rune. Personalen är missnöjd, och ett brev skickas till Runes fru. När sjuksköterskan Ann besöker den avlidna patienten Toras kista på bårhuset märker hon att något är fel, och begravningsbyrån tillkallas. I kistan ligger inte bara ett - utan två - lik. Kriminalassistent Durell som undersöker fallet finner sig själv i en härva där alla agerar utifrån sina egna intressen.JAN EKSTRÖM [1923-2013] var en svensk deckarförfattare och reklamman, född i Falun och uppvuxen i Gislaved. Han blev känd som författare av pusseldeckare med invecklade intriger, med kriminalassistent Bertil Durrell i huvudrollen. Han var även medlem i Svenska Deckarakademin. Deckarklassikern Träfracken från 1963, belönades med Expressens Sherlock-pris och filmatiserades 1966. Förutom Träfracken finns nu även Ålkistan och Morianerna som ljudböcker, som en del av Modernistas nyutgivning av Jan Ekströms kriminalromaner.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,71 MB

FILNAMN: Träfracken.pdf

ISBN: 9789178936342

FÖRFATTARE: Ekström Jan

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Träfracken har inga fickor | Bohusläningen - Debatt och ...

Deckarklassikern Träfracken från 1963, belönades med Expressens Sherlock-pris och filmatiserades 1966. Förutom Träfracken finns nu även Ålkistan och Morianerna som ljudböcker, som en del av Modernistas nyutgivning av Jan Ekströms kriminalromaner. Kategoriat. Dekkarit ja jännitys. Kirjailija. Jan Ekström. Kustantaja. Modernista.

Bokantikvariatet Boknörden - Lindén Birgitta. - Träfracken.

Träfracken (1966) JAG (1966) Bröllopsbesvär (1964) Adam och Eva (1963) Lita på mej, älskling! (1961) Nära livet (1958) Salka Valka (1954) Karin Månsdotter (1954) Storm över Tjurö (1954)

RELATERADE BÖCKER