Sökmotoroptimering - konsten att hamna högt i sökmotorer och få fler nöjda besökare

Sökmotoroptimering - konsten att hamna högt i sökmotorer och få fler nöjda besökare-boken skrevs 2010-10-29 av författaren Niklas Johansson. Du kan läsa Sökmotoroptimering - konsten att hamna högt i sökmotorer och få fler nöjda besökare-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Niklas Johansson.

Rsfoodservice.se Sökmotoroptimering - konsten att hamna högt i sökmotorer och få fler nöjda besökare Image

SökmotoroptimeringVad skulle det betyda för dig om din webbplats hamnade högt upp i sökmotorernas resultatlistor?* Fler besökare? * Högre försäljning? * Mer annonsintäkter?Lär dig optimera din webbplatsLär dig vad sökmotorerna tycker om och anpassa webbplatsen så att du kan ge de bästa en match om höga sökmotor-placeringar. På köpet får du en webbplats som är informativ och lättare att hitta på. Dessutom blir den bättre anpassad för människor med funktionshinder.Oavsett om du är ansvarig för en stor webbplats, privatperson med en hemsida eller blogg eller driver ett diskussionsforum med miljontals användare kan boken vara till hjälp i jakten på besökare. Alla som skriver för nätet kan ha nytta av att känna lite om sökmotoroptimering.Enkla steg för bättre sökmotorplaceringarBoken är skriven för att vara lättläst så att du kan komma igång snabbt. Du får lära dig en process som hjälper dig med optimering av enstaka sidor eller hela webbplatser.Vad andra skriver om bokenAda Fredelius på tidningen Internetworld skriver:"Sökoptimering" är en enkel handledning i ett ämne som säkert många fortfarande uppfattar som svårt. Även om den enkla och pedagogiska tonen i boken ger intrycket att den riktar sig främst till hemmapysslare, finns säkert webbavdelningar som skulle ha nytta av den.Hans Svensson på Bibliotekstjänst (BTJ) skriver:Boken innehåller många sakkunniga synpunkter och författaren, som är en av personerna bakom intresse-nätverket iFokus och nätgemenskapen Aktieguiden, vet uppenbarligen vad han talar om.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,43 MB

FILNAMN: Sökmotoroptimering - konsten att hamna högt i sökmotorer och få fler nöjda besökare.pdf

ISBN: 9789197489546

FÖRFATTARE: Niklas Johansson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sökmotoroptimering | Bokstavligt förlag

Sökmotoroptimering - konsten att hamna högt i sökmotorer och få fler nöjda besökare av Johansson; Lär dig använda din Macintosh - från grunden! av Peronius; Lär dig använda din dator från grunden! av Lehtinen; Minecraft: block, pixlar och att göra sig en hacka - Historien om Markus "Notch" Persson och spelet av Daniel Goldberg

Sökmotoroptimering - En introduktion som lär dig grunderna

Ingen annan marknadsföring kan jämföra sig med effekten av att synas och rankas högt hos de största sökmotorerna som konsumenter vänder sig då de aktivt söker efter produkter och tjänster. Över 90% av oss nordbor söker på internet före vi genomför ett köp av en tjänst eller produkt, och bara här i Sverige söks det fler än 45 miljoner gånger dagligen på Google.

RELATERADE BÖCKER