Morden på Skathinawjö

Morden på Skathinawjö-boken skrevs 2013-12-14 av författaren R V Kluge. Du kan läsa Morden på Skathinawjö-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren R V Kluge.

Rsfoodservice.se Morden på Skathinawjö Image

Skathinawjö är en gammal benämning på Skåne och betyder "den farliga halvön". Boken bygger på verkliga och aktuella händelser i en av Skånes mer glesbefolkade och skogsbeväxta delar. I berättelsen pågår en mordutredning i vilken en grannes tomt grävs upp av poliser på jakt efter bevis från ett mord som begåtts 15 år tidigare. Samtidigt pågår andra, obemärkta mord på många olika plan; i den närmaste omgivningen och med mordvapen som används i det tysta. "Natten hade varit becksvart. Hon hade ställt sig helt orörlig och lyssnat ut i tystnaden. Ingen avslöjande knäppning i en gren, inget knaster i gruset, ingenting hördes. Allt var tystnad, allt var orörlighet. När hon hade gått in igen, och när hon hade låst dörren bakom sig, kom det där fasansfulla skriket tillbaka. Hon sprang ut igen och åter tystnade det när hon stod och frös där ute. Allting hade verkat vara som vanligt. Men det hade inte varit som vanligt." r. V. Kluge är en författare som tidigare skrivit flera romaner på engelska och nu debuterar på svenska. Med magisk realism, svart humor och säregen prosa mejslar hon fram en uppskakande berättelse ur ett samtida Sverige. I Morden på Skathinawjö ställer författaren grundläggande och viktiga frågor om vad vi människor gör med varandra och vår natur. Och om en ogärning kan vara försvarbar bara för att den aldrig lagförs och bestraffas?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,72 MB

FILNAMN: Morden på Skathinawjö.pdf

ISBN: 9789198067835

FÖRFATTARE: R V Kluge

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Morden på Skathinawjö - R V Kluge - Häftad (9789198067835 ...

Pris: 82 kr. häftad, 2013. Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Morden på Skathinawjö av r. V. Kluge (ISBN 9789198067835) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

22-åriga flyktingbarnet Ahmed från Irak häktad för mordet ...

Trots att det begås ca. 100 mord och dråp per år i Sverige, så finns det vissa som är svårare att glömma än andra. Detta är en samling av 5 av de mest brutala morden som begåtts i Sverige.

RELATERADE BÖCKER