Raderna som Kafka strök

Vill du läsa Raderna som Kafka strök pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Franz Kafka. Att läsa Raderna som Kafka strök online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Raderna som Kafka strök Image

Här kommer nu, i sammanställning och med kommentarer av Bakhålls Kafkaöversättare Hans Blomqvist och Erik Ågren ett fylligt urval av avsnitten som Kafka strök. Genom noggrant studium av Kafkas handskrivna texter har de strukna avsnitten, ofta svårlästa, kunnat räddas. I några fall har det till och med varit nödvändigt att med metoder som liknar kriminalteknikens få fram ord och meningar som Kafka strukit över med extra kraftiga streck av sin bläckpenna. Man har inte ens dragit sig för att använda röntgen för att kunna läsa överstrykningarna i hans dagböcker.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,82 MB

FILNAMN: Raderna som Kafka strök.pdf

ISBN: 9789177423614

FÖRFATTARE: Franz Kafka

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Böj "stryka" - svenska verb - bab.la Verbböjningar

Och Bakhåll, som tack vare de minst sagt flitiga översättarna Hans Blomqvist och Erik Ågren ger ut Kafkas samlade verk på svenska, har nu gett ut del femton i serien, den nätta volymen Raderna som Kafka strök.Det är en bok som samlar de överstrukna partierna i Kafkas manuskript, där merparten tidigare varit otillgängligt men nu tack vare bland annat röntgenbelysning gjorts läsbart.

Raderna som Kafka strök - Franz Kafka - Bok (9789177423614 ...

Franz Kafka: Raderna som Kafka strök (översatt tillsammans med Erik Ågren) (Bakhåll, 2012) [Ingår ej i Samlade skrifter!] Ernst Weiss: Ögonvittnet: roman (Der Augenzeuge) (översatt tillsammans med Erik Ågren) (Bakhåll, 2013) Priser och utmärkelser. 2005 - Stiftelsen Natur & Kulturs översättarpris

RELATERADE BÖCKER