Raderna som Kafka strök

Raderna som Kafka strök är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Franz Kafka. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Raderna som Kafka strök online.

Rsfoodservice.se Raderna som Kafka strök Image

Här kommer nu, i sammanställning och med kommentarer av Bakhålls Kafkaöversättare Hans Blomqvist och Erik Ågren ett fylligt urval av avsnitten som Kafka strök. Genom noggrant studium av Kafkas handskrivna texter har de strukna avsnitten, ofta svårlästa, kunnat räddas. I några fall har det till och med varit nödvändigt att med metoder som liknar kriminalteknikens få fram ord och meningar som Kafka strukit över med extra kraftiga streck av sin bläckpenna. Man har inte ens dragit sig för att använda röntgen för att kunna läsa överstrykningarna i hans dagböcker.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,85 MB

FILNAMN: Raderna som Kafka strök.pdf

ISBN: 9789177423614

FÖRFATTARE: Franz Kafka

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Franz Kafka - LitteraturMagazinet

Allt om författaren Franz Kafka. Populära böcker av Franz Kafka är Processen, och Flygplanen i Brescia. I vår författardatabas har vi samlat över 100 000 st författare.

bernur: Raderna som Kafka strök, Franz Kafka

Kafka Franz: Raderna som Kafka strök Kafka Franz . Se alla annonser från Anderssons Antikvariat. Lägg till favoriter. Beskrivning Bakhåll 2012, inb 93sid, nyskick. Pris: 60.00 kr ISBN: 9789177423614. Kontakt Stad: Tingsryd Namn: Anderssons Antikvariat Kontakta annonsören. Tillbaka.

RELATERADE BÖCKER