Jag minns

Vill du läsa Jag minns pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Alice Lyttkens. Att läsa Jag minns online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Jag minns Image

"Nu, med 60 års perspektiv, förefaller bjudningarna hos oss på den tiden smått löjliga. Såväl värdfolk som gäster var imponerade av varandra. Vi försökte var och en med all kraft dölja detta. Det var i sanning en märklig tid: vi slutade det brackiga umgänget med Yngves kolleger och jämställda och i vårt hem vidtog en lustiger dans omkring mat och inte minst omkring flaskor. I den dansen deltog naturligtvis Vilhelm och Greta Moberg, Aase och Eyvind Johnson, Artur Lundkvist med olika damer, Ivar Lo-Johansson, Nils Ferlin och en hel hoper andra, det går inte att räkna upp dem alla - det skulle bli en hel katalog. Det vore lättare att räkna upp dem som inte var här." Alice Lyttkens, 1897-1991, var en av 1900-talets mest populära författare och en tidig feministisk författare i Sverige. Jag minns utkom för första gången 1992 och blev Alice Lyttkens sista bok, i den beskriver hon de människor hon träffat under sitt liv och blivit verklig vän med.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,13 MB

FILNAMN: Jag minns.pdf

ISBN: 9789100151621

FÖRFATTARE: Alice Lyttkens

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Jag minns - Spoca

Svenska folket berättar om sitt 1900-tal "Jag minns"-boken gör det förflutna levande Den bästa skildring av min tid och mitt århundrade jag någonsin har läst. Så sammanfattar författaren Majgull Axelsson upplevelsen av " Jag minns ", en unik historiebok som bygger på minnen nedtecknade av SvD:s läsare.

ANNA HERDENSTAM: Jag minns 80-talets skräck och stigma

Jag minns mitt 60-tal Genre: Sport År: 1960-talet, 1993 Övrigt: Cykelsport. Rättigheter. Kan endast ses i Sverige Om rättigheter på svt.se Fler program inom Sport. Journalfilm Sveriges utsikter vid OS 1932. 11 maj 1931. Visa mer information. Journalfilm

RELATERADE BÖCKER