Köp dig fri! Om design, överlevnad och konsumtion

Vill du läsa Köp dig fri! Om design, överlevnad och konsumtion pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Ingrid Sommar,Susanne Helgeson. Att läsa Köp dig fri! Om design, överlevnad och konsumtion online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Köp dig fri! Om design, överlevnad och konsumtion Image

Saker är viktiga, spelar en roll i allas våra liv. För rättvisan i världen och för möjligheterna att leva långsiktigt i den. Vi ska inte och kan inte sluta tillverka och köpa saker. Däremot är det hög tid att börja bry oss om skillnaden mellan bra saker vars tillkomst och karaktär vi kan stå för och dåliga saker som bara är skräp. De gamla, en gång förträffliga, stridsropen om skönhet för alla och slit och släng har förvandlats till usla deviser som sjukt billigt och köp och släng. Nya fungerande föreställningar behövs om vad god konsumtion och bra design kan tänkas vara i dagens globala värld. Och de behövs NU. Det handlar då inte främst om att shoppa mindre, följa ett visst stilmässigt ideal eller att all tillverkning måste ske i Sverige. Utan om etik, transparens och debatt. Om att vi återigen måste börja efterfråga och värdera kvalitet. Med Köp dig fri! menas förstås inte heller att slippa undan från ansvar, utan raka motsatsen. Att vara beredd att betala det fulla priset för etiskt juste konsumtion.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,57 MB

FILNAMN: Köp dig fri! Om design, överlevnad och konsumtion.pdf

ISBN: 9789178433506

FÖRFATTARE: Ingrid Sommar,Susanne Helgeson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Om bloggen & boken | Köp dig fri!

Köp dig fri! om design, överlevnad och konsumtion. av Ingrid Sommar Susanne Helgeson (Bok) 2012 ... Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Reservationer i ... Råd och stöd; Aktuellt och press; Om vår verksamhet; Jobba eller praktisera hos oss; Behandling av personuppgifter; Om webbplatsen; Följ ...

Köp dig fri! Om design, överlevnad och konsumtion - Böcker ...

Pris: 199 kr. Häftad, 2012. Tillfälligt slut. Bevaka Köp dig fri! Om design, överlevnad och konsumtion så får du ett mejl när boken går att köpa igen.

RELATERADE BÖCKER