Det tomma boet

Det tomma boet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lena Katarina Swanberg. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Det tomma boet online.

Rsfoodservice.se Det tomma boet Image

Att barnen flyttar hemifrån är en lika omvälvande förändring som att bli förälder. Hur gör man nu? Ska man flytta? Isär? Ska båda vara hemma jämt, eller ingen någonsin hemma? Ska man köpa en motorcykel? Det tomma boet är en personlig skildring om livet efter barnen att läsa, skratta åt och känna igen sig i. Lena Katarina Swanberg föddes i Stockholm den 8 februari 1947. Hon är en av våra flitigaste biografiförfattare och har skildrat många kända svenskars liv. Som författare har hon skrivit både skön- och facklitteratur, och hon har också arbetat som journalist på bland annat Expressen och Månadsjournalen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,18 MB

FILNAMN: Det tomma boet.pdf

ISBN: 9788711787762

FÖRFATTARE: Lena Katarina Swanberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Det tomma boet: Om livet när barnen flyttar ut av Lena ...

Det tomma boet är sig inte likt. Livet efter barnen har blivit en livsfas bland många. I genomsnitt har en femtioåring numera 30-40 år kvar att leva. Få föräldrar har fler än ett eller högst två barn. I en tid när barn inte bildar egna familjer förrän sent i livet, har det fulla boet förvandlats till en u...

LIBRIS - Det tomma boet

Det tomma boet är proppfullt - men med helt andra diskussioner och komplikationer än om vem som skjutsar till fotbollen.Det tomma boet är en personlig, humoristisk skildring att läsa, skratta åt och känna igen sig i om livet efter barnen.

RELATERADE BÖCKER