Det tomma boet

Vill du läsa Det tomma boet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lena Katarina Swanberg. Att läsa Det tomma boet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Det tomma boet Image

Att barnen flyttar hemifrån är en lika omvälvande förändring som att bli förälder. Hur gör man nu? Ska man flytta? Isär? Ska båda vara hemma jämt, eller ingen någonsin hemma? Ska man köpa en motorcykel? Det tomma boet är en personlig skildring om livet efter barnen att läsa, skratta åt och känna igen sig i. Lena Katarina Swanberg föddes i Stockholm den 8 februari 1947. Hon är en av våra flitigaste biografiförfattare och har skildrat många kända svenskars liv. Som författare har hon skrivit både skön- och facklitteratur, och hon har också arbetat som journalist på bland annat Expressen och Månadsjournalen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,17 MB

FILNAMN: Det tomma boet.pdf

ISBN: 9788711787762

FÖRFATTARE: Lena Katarina Swanberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

LIBRIS - Det tomma boet

Det tomma boet syndromet kan definieras med ett ord: förlusten. Förlusten av barn som har beslutat att frigöra från att leva ensam för att studera hemifrån eller helt enkelt gjort sina egna liv och bygga en familj. Det är möjligt att det är mödrar som upplever denna känsla av ensamhet i fokus.

Det tomma boet om livet när barnen flyttar ut | Stockholms ...

Det tomma boet : Om livet när barnen flyttar ut [Elektronisk resurs] Katarina, Lena (författare) ISBN 9789137139210 Publicerad: Bokförlaget Forum, 2014 Svenska 215 s. Relaterad länk:

RELATERADE BÖCKER