Leendet

Leendet-boken skrevs 2012-05-23 av författaren Magnus Florin. Du kan läsa Leendet-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Magnus Florin.

Rsfoodservice.se Leendet Image

Mormor Gunhild skolar berättaren: "Du måste förstå att i en familj får man lära sig att giva och taga." Kassörskan i livsmedelsaffären ler sitt leende mot en kund eller en vän. En insamlingsansvarig går runt med en lista på avdelningen. Läkaren och sjuksköterskan står på Ringvägen och pekar upp mot sjukhusbygget. De två vaktmästarna trollar och hänger upp julstjärnan. Sjukhusbibliotekarien rullar sin vagn. En utfrågning pågår. Varför fick du så många presenter? Hur kom det sig att du slutade på det där arbetet? Varför ger du? Får vi hälla upp litet mera kaffe? Skulle du kunna tänka dig att ta emot organ från en avliden?Dop, konfirmation, examen, bröllop, begravning. Det gick så fort, kan du ta det en gång till? Magnus Florins roman Leendet skildrar ett liv bland gåvor, och är skriven med hans karakteristiska minimalistiska prosa. Stilen är på en gång torr, humoristisk och gåtfull.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,28 MB

FILNAMN: Leendet.pdf

ISBN: 9789100129323

FÖRFATTARE: Magnus Florin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Leende styckmördaren: Jag hade rätt att mörda

Vissa säger att Duchenne-leendet är det mest genuina leendet. Dess magi får oss att domna av och skickar ut positiva känslor. Av alla de uttryck som det mänskliga ansiktet kan reflektera så är detta utan tvekan ett av de mest attraktiva.

Leendet ordspråk och citat - Sveriges största samling ...

Kan du gissa stjärnan med det operfekta leendet? Espresso Communication. 2019-12-27. Svensk filmindustri kämpar i coronatider. Se dina favoritkändisar: Nu och d ...

RELATERADE BÖCKER