Leendet

Leendet är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Magnus Florin. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Leendet online.

Rsfoodservice.se Leendet Image

Mormor Gunhild skolar berättaren: "Du måste förstå att i en familj får man lära sig att giva och taga." Kassörskan i livsmedelsaffären ler sitt leende mot en kund eller en vän. En insamlingsansvarig går runt med en lista på avdelningen. Läkaren och sjuksköterskan står på Ringvägen och pekar upp mot sjukhusbygget. De två vaktmästarna trollar och hänger upp julstjärnan. Sjukhusbibliotekarien rullar sin vagn. En utfrågning pågår. Varför fick du så många presenter? Hur kom det sig att du slutade på det där arbetet? Varför ger du? Får vi hälla upp litet mera kaffe? Skulle du kunna tänka dig att ta emot organ från en avliden?Dop, konfirmation, examen, bröllop, begravning. Det gick så fort, kan du ta det en gång till? Magnus Florins roman Leendet skildrar ett liv bland gåvor, och är skriven med hans karakteristiska minimalistiska prosa. Stilen är på en gång torr, humoristisk och gåtfull.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,47 MB

FILNAMN: Leendet.pdf

ISBN: 9789100129323

FÖRFATTARE: Magnus Florin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Leendet - DN.SE

GANGNEUNG. En ambulans har parkerats intill konståkarnas entré vid Gangneung isarena. Den står där av en anledning. Frakturer, skärsår, knäskador, hjärnskakningar. Den vackraste av OS ...

Lidande bakom leendet - Aftonbladet

Leendet. 0.0 0 5 Författare: Magnus Florin. Finns som e-bok. Mormor Gunhild skolar berättaren: "Du måste förstå att i en familj får man lära sig att giva och taga." Kassörskan i livsmedelsaffären ler sitt leende mot en kund eller en vän.

RELATERADE BÖCKER