Mannen som hyrde en familj

Mannen som hyrde en familj är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Susanne Brijker. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Mannen som hyrde en familj online.

Rsfoodservice.se Mannen som hyrde en familj Image

Trots att han är långt över pensionsåldern har 83-årige Gustav inga planer på att lägga karriären och därmed sin höga position på hyllan. Men mitt under ett viktigt styrelsemöte faller han plötsligt ihop av en stroke. När han vaknar på sjukhuset kan han tänka klart, men kroppen vill inte lyda honom och talet hänger inte längre med.Gustav, som inte har några barn, tvingas inse att han inte kan ta hand om sig själv och flyttar till StjärnHof, traktens lyxigaste äldreboende. Här värderar man att familjen finns på plats och eftersom Gustav alltid strävat efter att vara lyckad hyr han en familj. Lättare sagt än gjort. Istället för den perfekta familj Gustav tänkt sig står han nu med den evighetsstuderande losern Kristoffer till son, en ensamstående mamma till svärdotter och hennes två diagnosspäckade ungar till barnbarn.Mannen som hyrde en familj är en tragikomisk feelgood-roman med karaktärer som griper tag och väcker känslor. Det är Susanne Brijkers debutroman. Susanne Brijker föddes 1969 i Finspång. Idag bor hon i Järfälla utanför Stockholm där hon arbetar som nattsjuksköterska med palliativ vård och som teamledare. Idén om den grinige gubben Gustav som hyr en familj fick hon genom sitt arbete där hon sett att många äldre människor ofta är ensamma, trots att de har familj.Susanne har bland annat studerat biomedicinsk vetenskap på universitetet i Leiden och pratar flytande nederländska. Hon har även utbildat sig till sjuksköterska på Röda Korsets högskola och forskat under två år om bland annat tumörbiologi på Karolinska Institutet, samt gästforskat några månader vid Princeton University i USA.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,38 MB

FILNAMN: Mannen som hyrde en familj.pdf

ISBN: 9789176971956

FÖRFATTARE: Susanne Brijker

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Villa Freja: Mannen som hyrde en familj av Susanne Brijker

Mannen som hyrde en familj är en tragikomisk feelgood-roman med karaktärer som griper tag och väcker känslor. Det är Susanne Brijkers debutroman. Susanne Brijker föddes 1969 i Finspång. Idag bor hon i Järfälla utanför Stockholm där hon arbetar som nattsjuksköterska med palliativ vård och som teamledare.

Mannen som hyrde en familj - boktanten

Pris: 89 kr. Ljudbok, 2019. Laddas ned direkt. Köp Mannen som hyrde en familj av Susanne Brijker på Bokus.com. Boken har 2 st läsarrecensioner.

RELATERADE BÖCKER