Hur du gör slut med mobilen

Vill du läsa Hur du gör slut med mobilen pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Cathrine Price. Att läsa Hur du gör slut med mobilen online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Hur du gör slut med mobilen Image

Älskar du din mobil, men tycker att den tar upp för mycket av din tid? Har en halvtimme plötsligt gått medan du kollat vädret och vänners uppdateringar? Kanske har nyförälskelsen till din kära telefon gått över i trötthet och irritation. Då är det här boken för dig. Om du inte i stället vill ge den till någon i din närhet som knappt sliter blicken från sina appar. Den prisbelönta vetenskapsjournalisten Catherine Price gör här en djupdykning i hur snabbt smartphonen tagit över våra liv - och varför. Hon inleder med ett brev till sin egen: "Du är den sista saken jag rör innan jag lägger mig, och den första jag sträcker mig efter på morgonen". Enkelt beskriver hon hur du på 30 dagar gör dig fri från din älskling. För precis som i vilket förhållande som helst lönar det sig med en översyn ibland. Och var inte orolig: Det innebär inte att ni aldrig mer ska ses. Catherine Price är en amerikansk prisad skribent och vetenskapsjournalist. Hon har publicerats i bland annat New York Times och The Washington Post Magazine. Catherine Price har tidigare skrivit böcker om så skilda ämnen som mindfulness och vitaminer i mat.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,87 MB

FILNAMN: Hur du gör slut med mobilen.pdf

ISBN: 9789177950455

FÖRFATTARE: Cathrine Price

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hur du gör slut med mobilen - Boktugg.se

Hur gör man slut? Det finns bra och dåliga sätt att avsluta en relation. I de allra flesta situationer så är det bästa sättet att prata med varandra på en plats där ni kan förbli ostörda och att ni har ordentlig med tid för varandra. Att göra slut per telefon, med ett sms eller under ett upphetsat gräl är sällan bra.

Alla kategorier » Surfen är slut, hur gör jag? | Tre.se

Specialpris: 41 kr, pris: 164 kr. 2018. Kartonnage. Finns alltid BOKREA. Köp boken Hur du gör slut med mobilen av Cathrine Price (ISBN: 9789188647207) hos BookOutlet.se

RELATERADE BÖCKER