Hur du gör slut med mobilen

Hur du gör slut med mobilen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Cathrine Price. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Hur du gör slut med mobilen online.

Rsfoodservice.se Hur du gör slut med mobilen Image

Älskar du din mobil, men tycker att den tar upp för mycket av din tid? Har en halvtimme plötsligt gått medan du kollat vädret och vänners uppdateringar? Kanske har nyförälskelsen till din kära telefon gått över i trötthet och irritation. Då är det här boken för dig. Om du inte i stället vill ge den till någon i din närhet som knappt sliter blicken från sina appar. Den prisbelönta vetenskapsjournalisten Catherine Price gör här en djupdykning i hur snabbt smartphonen tagit över våra liv - och varför. Hon inleder med ett brev till sin egen: "Du är den sista saken jag rör innan jag lägger mig, och den första jag sträcker mig efter på morgonen". Enkelt beskriver hon hur du på 30 dagar gör dig fri från din älskling. För precis som i vilket förhållande som helst lönar det sig med en översyn ibland. Och var inte orolig: Det innebär inte att ni aldrig mer ska ses. Catherine Price är en amerikansk prisad skribent och vetenskapsjournalist. Hon har publicerats i bland annat New York Times och The Washington Post Magazine. Catherine Price har tidigare skrivit böcker om så skilda ämnen som mindfulness och vitaminer i mat.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,14 MB

FILNAMN: Hur du gör slut med mobilen.pdf

ISBN: 9789177950455

FÖRFATTARE: Cathrine Price

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hur du gör slut med mobilen - E-bok - Catherine Price ...

Hur du gör slut med mobilen / Catherine Price ; översättning: Helena Sjöstrand Svenn, Gösta Svenn. Price, Catherine (författare) Sjöstrand Svenn, Helena, 1969- (översättare) Alternativt namn: Sjöstrand, Helena, 1969-Svenn, Gösta, 1962- (översättare) ISBN 9789188647207 Första upplagan Publicerad: Stockholm : Bokförlaget Polaris ...

Rengör din snuskiga mobil med ett enkelt knep

Istället för att undvika henne, glida iväg eller göra slut med ett sms berättade Elaine Eksvärds dåvarande pojkvän sanningen för henne: att han helt enkelt inte var kär i henne. Annons För att hjälpa fler människor att göra slut lika snyggt har Elaine Eksvärd nu samlat tips på hur man gör slut snyggt i sin bok.

RELATERADE BÖCKER