Trädgården

Vill du läsa Trädgården pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Margareta Lindholm. Att läsa Trädgården online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Trädgården Image

Katten hoppar upp i knäet. Det är Signes katt, hon månade om den. Den är grårandig med vita tassar, nu sätter den sig tillrätta och putsar dem, sedan sträcker den på bakbenet och slickar det omsorgsfullt. Jag anade inte att Signe skulle försvinna. Att det var något hon kanske hade planlagt. Sedan hur lång tid? Innan jag lärde känna henne? Innan vi ens hade träffats? Jag skriver ner det här, som ett vittnesmål. Texterna i Trädgården handlar om människors möten och livet som det blev. Margareta Lindholm har tidigare utgivit ett flertal romaner och facklitterära böcker. Trädgården är hennes första novellsamling.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,94 MB

FILNAMN: Trädgården.pdf

ISBN: 9789188931122

FÖRFATTARE: Margareta Lindholm

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Därför ska du lägga kaffesump i trädgården | Land

Hortensia i trädgården. Hortensia blommar på sensommaren med imponerande, färgstarka blommor. Visste du att du kan påverka blommans färg genom pH-värdet? Hängsälg . Ett prydnadsträd i miniformat som passar den lilla trädgården eller i kruka på balkong eller altan.

Välkommen till Den Engelska Trädgården på Svabesholm

Trädgården, som öppnade 2015 och belönades med Simrishamns kommuns Arkitekturpris 2016, är på ca 3000 kvm och indelad i många olika rum. Här finns mycket av det som vi uppskattar mest i engelska Arts- and Crafts-trädgårdar: färgstämda dubbla perennrabatter, rosenträdgård, woodland, ängar, växthus, lusthus, allmogeträdgård, köksträdgård, damm och skugghus.

RELATERADE BÖCKER