Trädgården

Vill du läsa Trädgården pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Margareta Lindholm. Att läsa Trädgården online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Trädgården Image

Katten hoppar upp i knäet. Det är Signes katt, hon månade om den. Den är grårandig med vita tassar, nu sätter den sig tillrätta och putsar dem, sedan sträcker den på bakbenet och slickar det omsorgsfullt. Jag anade inte att Signe skulle försvinna. Att det var något hon kanske hade planlagt. Sedan hur lång tid? Innan jag lärde känna henne? Innan vi ens hade träffats? Jag skriver ner det här, som ett vittnesmål. Texterna i Trädgården handlar om människors möten och livet som det blev. Margareta Lindholm har tidigare utgivit ett flertal romaner och facklitterära böcker. Trädgården är hennes första novellsamling.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,29 MB

FILNAMN: Trädgården.pdf

ISBN: 9789188931122

FÖRFATTARE: Margareta Lindholm

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Trädgården - Gör Det Själv

Stort utbud av dammar och trädgårdsdammar hos oss på Granskattehults Damm- och Trädgårdstrivsel . Allt för din trädgårdsdamm.

Trädgårdsdammar | Damm i trädgården | Dammtrivsel

De kommer snart att dra fram som en skock ligister utan minsta hänsyn till de oskrivna reglerna i trädgården som att man inte förstör rabattkanter, sprätter jord på plattorna eller hoppar in i grönsakslandet.

RELATERADE BÖCKER